[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

感動落淚

大白
多謝大家對小弟既祝福

生黎生去都係六代

生左8代啦喎 轉行搞尻其他玩家

我講緊我咋

祝你有8代
呢排靜左好多

少左人幾好

之前逼撚到傻,依家fit哂

感動落淚

1技 30lv
多謝大家對小弟既祝福

生黎生去都係六代

生左8代啦喎 轉行搞尻其他玩家

我講緊我咋

祝你有8代

祝我生隻仔先
新手想入坑
1. 買10USD產包 + 1000艾幣
2. 買AC (有80USD 產包)但無咩勁野 約170攻 240防
55lv

邊個會好d ?
新手想入坑
1. 買10USD產包 + 1000艾幣
2. 買AC (有80USD 產包)但無咩勁野 約170攻 240防
55lv

邊個會好d ?

一定唔會買人地ac開始玩, 冇意思
忙到打J都冇時間

近排搞咩DS3???

忙現實
依家防具真2咁難上,用左6粒都升唔到上去
新手想加入
我想問多唔多人課80usd入坑嫁 定係大家都係係比10蚊就算
新手想加入
我想問多唔多人課80usd入坑嫁 定係大家都係係比10蚊就算

拎7日試玩試下再決定啦
新手想加入

長玩嘅80usd抵玩
反正可以之後再升級返 試玩左先啦
新手想加入

拎7日試玩試下再決定啦

好的 我試試先 睇 gameplay畫面不錯
同埋剛剛換左display卡同機 想試下
新手想加入

拎7日試玩試下再決定啦

你就算用最新display card都冇用
新手想加入

拎7日試玩試下再決定啦

CPU重要啲
新手想加入

拎7日試玩試下再決定啦

CPU重要啲

Cpu gpu 新既都好
打王都係會lag 嫁喇
新手想加入

拎7日試玩試下再決定啦

CPU重要啲

Cpu gpu 新既都好
打王都係會lag 嫁喇

根本黑沙本身寫得唔好, 幾好嘅gpu/cpu/network 都冇用
係咪死左ser
係咪死左ser

次次攻城戰都覺得server就爆炸
各位巴打
依家52lv
想問下應該去邊升好
各位巴打
依家52lv
想問下應該去邊升好

頭盔族 順便拎下貢獻
唔好落地下
各位巴打
依家52lv
想問下應該去邊升好

頭盔族 順便拎下貢獻
唔好落地下

係唔係喪打重任到56?

你呢個問題問得真係好

繼續收人中

星期五六日及紅日公會boss
每晚十一點公會任或睇人做做公會任
不定期活動沙漠散步團,船P,打獵團

等級不限,職業不限,有心玩又係巴打就join 得

有興趣可以去梅2 pm 死亡綻放/十奏/juddd/濃縮牛奶
中型公會 再次感動世界 招輕鬆休閒玩家
公會採集任自由參與
生活技:採集3 釣魚1 升緊其他公會技
公會王就每日多數都有 睇人數已定
活動時間夜晚多
長註巴雷1
有性趣 密 神仙Creep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞