[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
屌買左個特價既馬甲時間結果發現樣衰到爆

隱藏外形算喇
到時你出到8代大白/黑咪又係隱藏哂外形 丁佢純色

咁就晒左4百幾珍珠
屌買左個特價既馬甲時間結果發現樣衰到爆

隱藏外形算喇
到時你出到8代大白/黑咪又係隱藏哂外形 丁佢純色

咁就晒左4百幾珍珠

算用黎買小小能力囉
新人啱啱買咗黑沙USD40包
因為諗住過幾日先買電腦所以先玩到
所以想問下係咪到時候用個AC login之後
啲野就會自動送入AC?

要上官網到拎

上官網個web倉庫好似得隻寵物拎
咁其他去曬邊
我諗住十號打後即刻砌機嚟玩

記得買1080ti sli 先好玩
唔係60fps 都冇
(我指入城同打王)

同問 你地電腦用咩硬件
部機砌左4年
想upgrade
點解連極都話已斷開連接
想問有把+15 尤利亞想放 但耐用得返40
如果想放係咪要特登買記憶碎片回復哂耐用先再賣?

買返尤利亞都得
點解連極都話已斷開連接

連果時唔好alt tab, 確保黑沙夠ram同網速
點解連極都話已斷開連接

仲有樣野
如果隻人係卡城offline
第日on返要on左分身先再轉返隻人
點解連極都話已斷開連接

仲有樣野
如果隻人係卡城offline
第日on返要on左分身先再轉返隻人

海地爾都係啦
新手玩生活除左釣魚之外邊啲易入手啲?

料理喇
貢獻來源之一

料理喇
貢獻來源之一

使唔使又要貿易賣個啲料理?

料理喇
貢獻來源之一

整啤酒俾自已工人食同放上拍賣所比我買
只收藍啤

鳳凰會

乜鳳凰會轉型做生活公會咩
Btw, 攻略組先係世界第一生活公會

有無公會簡介?

以弗所書 4:31 - 32
一切苦毒、惱恨、忿怒、嚷鬧、毀謗,並一切的惡毒(或作:陰毒),都當從你們中間除掉;
並要以恩慈相待,存憐憫的心,彼此饒恕,正如神在基督裡饒恕了你們一樣。

做乜鳩

又係你問公會簡介

駁唔到

笑鳩我地錢會簡介
1250個包係咪一定要買? 計番要成6百蚊

料理喇
貢獻來源之一

整啤酒俾自已工人食同放上拍賣所比我買
只收藍啤

咁栽培點賺到錢
預購唔到 反而手動搶到
省番成億

較最細 解像度 就會順利登入到
有唔明 上巴哈爬文,有解決方法
預購唔到 反而手動搶到
省番成億

1250個包係咪一定要買? 計番要成6百蚊

都係個句
商城全部野只係方便 唔係必須

BTW 2499包半價中 再加少少買張mycard 都好似只係5百幾蚊

極度?

極度?

唔好睇唔開, 買6把普通油膩亞 repair 就得
每把10耐久
艾港出左隻匠人巨人,有熟練木材裝箱 依家一個鍾整9箱
預購唔到 反而手動搶到
省番成億

打王直接出箱
1蚊都唔洗
艾港出左隻匠人巨人,有熟練木材裝箱 依家一個鍾整9箱

整咁快有咩用
加工都加唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞