[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
是咁的 大家有無諗過開多個分身ac升到50lv拎日任周任卷代正身開卷比人 到其他人開果陣就換返正身(假設大家有共識)
分身拎到果堆黑石同物品就賣晒佢換錢 將來用黎買正身賣唔出既野 (最底價加幾蚊比自己認)
有多部電腦就掛釣魚拎碎片 又可以開卷
依家2499半價入場多出既珍珠可以送禮比正身 都算抵玩

太麻煩,不了

我連呢段文都嫌太長
屌依隻game垃圾 連玩家都垃圾
我想問用強制突破 疊層會唔會歸零

比人斷掛馬?
巴打
個會未有人ON PM唔到

你係講緊邊個公會

你呢個問題問得真係好

比人斷掛馬?

斷掛馬家常便飯啦
個個都剩係識追lv 追裝
買代練 根本比隻game玩緊

比人斷掛馬?

斷掛馬家常便飯啦

咁你要勞氣係比咩玩緊

比人斷掛馬?

斷掛馬家常便飯啦

咁你要勞氣係比咩玩緊

冇勞氣,我表達意見姐
第一日同香港人 台灣人 大陸人打機咩
遊戲設定造成現況,接受唔到既建議棄
對住接受到既人講咩都無用
睇下生唔生到8代馬,生唔到就棄

我等佢機率升多次先生

我等佢機率升多次先生

我有7d 同7e 8黑加8白 八代入場券

我等佢機率升多次先生

7代掛一晚 「無卡住」都係得20% 聽人講 要掛幾耐先30

我等佢機率升多次先生

你地生黎 賣定自用

我等佢機率升多次先生

你地生黎 賣定自用

自用啦 8代馬有排J

我等佢機率升多次先生

呢個組合屈機
純色又得 雜色又得

我等佢機率升多次先生

呢個組合屈機
純色又得 雜色又得

得3次機會 祝福我

我等佢機率升多次先生

7代掛一晚 「無卡住」都係得20% 聽人講 要掛幾耐先30

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19017&snA=13817

卡shift同唔卡 一粒鐘都相差5萬(14萬同19萬)

一隻八百至一千萬(27-30)
我自己上星期開左8代先開始掛
每日10粒鐘到 已經一隻29 一隻16

我等佢機率升多次先生

呢個組合屈機
純色又得 雜色又得

得3次機會 祝福我

8% 巴哈有人自稱三次出兩隻 歐到仆街

我等佢機率升多次先生

你地生黎 賣定自用

自用啦 8代馬有排J

賣值幾錢

我等佢機率升多次先生

呢個組合屈機
純色又得 雜色又得

得3次機會 祝福我

8% 巴哈有人自稱三次出兩隻 歐到仆街

點知係8%

我等佢機率升多次先生

你地生黎 賣定自用

自用啦 8代馬有排J

賣值幾錢

未有唔知
不過我有隻5代都值千三萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞