其實幾錢車程啲的士狗先會鐘意???

603 回覆
3475 Like 13 Dislike
sor,搞錯左以為講機場出東涌
鬼唔知咩
考到牌先得架
利申:parttime dc9,正職返機場
有1,2,6,18牌,肥左巴士
最好d 的士好似巴士咁有埋路線,見到架車順路先上車。
好有同感
24蚊黑撚哂面
百幾蚊又屌跳錶得一蚊
咁都得 ,要照顧埋佢地感受

但點知頭位件dc 狗,可能屌緊你老母揀車坐

你問來把鬼
上車啦

另,行家你車租幾錢
左邊門上車 坐係中間比錢 再屎忽un1un就右邊落車
因為工作加個人爛玩,成日要夜晚搵的士返屋企。
我可以肯定咁講,夜更完全無好過。

試過比的士佬話我:過海去咁近(銅鑼灣往尖沙咀)就咁去過海的士站度上車啦
武肺小咗生意?佢地根本影響唔到,一面屌生意差,一面屌客。

我都唔知幾時開始,坐的士要分區域性嘅,太遠唔去、太近又唔去,海又唔柒過。
下午2點幾出發見客,要由中環過九龍灣,可以連續10幾部的士都拒載,唔熟路、交更、唔過海、趕住入氣乜柒理由都有。
差唔多呀
我多數碌下街 碌到有時間就禁下app
比較想知食飯多數邊到食好
急,一落樓就伸手截,唔係去的士站上車
call黃的反而係諗緊點樣同佢鬥唔找錢
你咪唔好信
我話唔係喎,我見的士站成日都有人排喎,佢反問番我係咪到時一定有客先
我都係咁話 成日問呢度去唔去果度去唔去
上車喇 我呢架的士黎架 有錢做咩唔要
【好人好事】乘客喝酒後將卡地亞錶當$78車資 的哥特意交還獲2萬元手錶當禮物
https://lih.kg/2258370
On9呢啲心態真係世界級
包客駁客就冇人排的士站等客喇
揸巴士又會話唔夠自由
真係想

不過有時都要多謝班契弟
有次排站,個客去頭車問
問完唔啱又問下架
三架都唔去
仲以為個客想R折頭
原來問:師傅可唔可以去屯門呀?
即時開門俾客上車
幾想落車同前面果三位大帝握手講多謝
想問用的士app 評分有咩後果?令司機接少左單?
我夜晚返去食
晏晝就要諗下泊邊安全
我係去左沙田果啲先會禁app
唔知區內邊到有客
做開parttime,就正職更表放假先揸
通常貪平車租做六日夜更

有個月剩係放星期一至五,走去做夜更,
灣仔一開車
即刻後悔:塞成咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞