其實幾錢車程啲的士狗先會鐘意???

603 回覆
3475 Like 13 Dislike
直頭係無賴,喺機場等三個鐘跟住張$50,粗口都出埋黎, 仲要機場的士站接客冇得揀客
出入荃灣區係最開心,最快上到橋走
跨親區起碼都$60 ,車程時間短,客爽我又爽
綠的又做唔晒

利申 pt 開google map既pt的士狗
btw 講去邊個陣麻煩講詳細小小,試過係淘大上客淨係講某條邨嘅樓名
攞曬全日揸 因為費事咁早起身開工
但我揸10個鐘左右 落袋都係1000左右
考左個牌走黎玩下
咁番工時間過咗海係好難有客喎
想過番九龍嘅話 10點幾啲貨車開始塞紅隧 前後計埋冇咗成粒鐘
Autotoll 直行直過 最多咪塞5分鐘
而家啲的士佬會同你講唔好意思 多謝 小心上落
荃灣唔識路
最憎去深水埗 長沙灣 大角咀 又塞車又多燈
無跳錶直收24都唔知有咩唔爽
行東隧算唔算最滿意

有次有個客係衛理道qe 出面截我
上車同我講司機唔好意思 我去好近去佐敦地鐵站咋
我同返佢講有咩唔好意思
心諗 我點都係落佐敦搵客 你咁樣比24蚊我仲正
0個負評
全日500岩岩加左100
我自己門口有位泊車
搭親都一定公司野架啦
短途咪專登去遠一個既地鐵站附近截街車或者冇咩長龍既的士站
等佢兜到三四十蚊
正路有五六十蚊以上既單一定CALL和你的
夜晚OT路路暢通仲幫同事CALL埋
CALL的唔怕比人黑面
Call黃的
下次上車先問問司機你有邊度想去。
仲要宜家啲新樓名奇撚怪怪
講多少少真心真係唔會蝕底
而家唔係有得打尖排咩
我都試過 翠屏南邨迴旋處截車入邨入面
但冇你果個咁近
call黃的d司機哥哥仲好樂意同你吹水態度超好
咁洗唔洗上車前同司機大佬講定我邊到落冇所謂,最緊要就到你
問返佢想去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞