其實幾錢車程啲的士狗先會鐘意???

603 回覆
3475 Like 13 Dislike
我都試過早兩星期夜晚11點係東涌地鐵站排第2架(排咗40分鐘),個客上完前車落返車行過嚟我個架
我心諗屌你老母實係東涌前車踢返佢落車,點知佢上車話去元朗東頭,即刻俾大油起步走
我問返個客做乜前車叫佢落車?佢話個司機話因為接咗客,我心諗你接咗客你又排站
我日日返工都唔係好記得公司幾多號
老一輩的士佬呢一定識,反而後生果班就一定睇Google Maps,我搭咁耐真係冇見過老的士司機睇Google Maps
你半夜3點行?
唔講重以為autotoll係紅隧白金vip卡
我諗起土瓜灣13街,我初初渣的士個陣聽到即刻google,點知搵嚟搵去都搵唔到,佢帶我行再同我講先知13街嘅由來
612就黎冇錢啦
https://lih.kg/2257791
屌佢老母 九龍灣去 QE 都西尻我面
求樓主PIN 左佢
得一次試過12點後有人拉門去日出康城
Uber貴啲都仲咁多人搭,一定有理由,至少唔拒載(極少)及唔兜路
夾單撞手神
___之所以咁折墮,___。係因為佢地乜都唔滿意,要個世界圍住佢轉。

呢堆人自然會去左___,否則過去十年,香港經濟咁好,一定有更好既嘢做

可以變填充題
其實的士站截車要幾多錢先唔西面
咁係鴉麻
你見到佢地閪晒面既「因」唔係喺你地單交易內。
而係社會有呢個性格既人,去左揸的士既「果」

有冇同 Uber 開 case 投訴?
係你地要塞死最右條Autotoll 都唔敢行右二怕比人夾腸仔姐
事實係最少快比cash 10分鐘
揸得的士果d仆街通常唔撚識同人相處,以為揸架爛鬼的士好撚巴閉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞