其實幾錢車程啲的士狗先會鐘意???

603 回覆
3475 Like 13 Dislike
但都係改唔到唔找5毫 5毫都呃
仲投訴?
擺明未開始搭黃的
用得uber 但下下都趕時間有車就要上 冇時間等 焗住坐

廢老同事打風搭成千蚊都有得claim
我搭得果二百幾
反正係撐警公司 比500都嫌少
咁以後上車問佢想去邊好唔好我就唔講自己既目的地㗎喇 睇佢想車我去邊囉on9
其實去醫院車啲呀伯好撚核突
上次食飯聽到的士佬講醫院客既屎尿野
聽完之後要搭的士一定坐前面
鐘唔鐘意都唔關我事,一樣係要車我
早幾年
係駱克道上車去瑪嘉烈醫院
個司機話唔過海叫我落車行去另一邊搭,
我半哭聲話我唔熟路唔知邊度搭,屋企人有事急去醫院
個司機心軟肯車我去仲同我講加油說話
呢個司機算係好好

但係上年我call的就仆街
旺角去荃灣,趕返工
本身話等10分鐘,之後又話塞車要等多10分鐘
等咗接近25分鐘打黎話撞車要拎架車整黎唔到,
話如果等要等多30分鐘,
我咋哂型我已經等咗你25分鐘,而家上車都返工遲到!
仲要而家又話黎唔到!佢又話我撞車都無辦法!
咁我死死地去截街的,
點知一轉出條街就見到我call果架的士上客!
(認得車牌)
個客係拖喼!
嬲到我即時係app投訴!
從此只搭uber
邊架的士陰司紙都收
最理想唔係一上車擺低$100,之後話我都係唔坐啦,唔好意思呀司機大哥
試過泥蜢的入將軍澳
頭車都拒載

夜媽媽,條dc9又話自己黑底,上左第二架泥蜢
第二架車個司機都話頭車做壞行規
on9
咁唔鍾意短程就去揸中港車囉 包你每程都幾個鐘
呢幾年搭完uber真係返唔到轉頭
舒舒服服唔洗對住廢老DC9閪口閪臉
不過有時都會搭下黃的 支持下黃絲傅
最好你上車比錢
司機同乘客掉轉
你揸
我試過問過一個拒載既司機, 佢答最近既的士站.
以前大時大節錦上路而啲村屋地方排撚到痴線
啲客多到食唔曬
跟住有人揸架七人車黎$30位行左幾轉
有朋友老公話反而市區節日就唔特別多生意,因為啲地鐵開24
但排幾個鐘喎
好好笑呀屌你老母
如果佢肯收, 我諗你仲驚過佢, 除非你哋係同類
Dc9會屌鳩你運吉
咁係節日限定,閒時DC9差在未講粗口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞