連登J-POP音樂討論區5

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
武肺年大把公司等錢使。
UVERworld喺Sony算撐得住
同期的Sony歌手 唔係退出就人氣下滑

佢地單曲仍然穩入週榜TOP 10
唔知仲有無機會聽佢地live?
今日第九
今日第八
egoist起碼可以脱離到重新出發
不過佢最新個首我自己就真係麻麻地
今日22
恭喜TWO-MIX新碟首週第六, 9835張, 佢地對上次入TOP 10已經係23年前的事

水樹好勁, 再版單曲只上一日就入週榜第12, 更令首張單曲成績刷新
佢哋團員全部由細玩到大
冇咁易退出/解散
雖然呢幾年啲歌其實好唔啱聽
隻UNSER
嚟緊3月隻Single A Side又係勁多Auto Tune

利伸:死忠
Sony同佢同期的Yuna, YUI唔係過氣就人氣不再

UVERworld好強, 得一張單曲入唔到週榜TOP 10
YUI唔關事啦
根本係高峰期自己唔玩
應該係得好早期嘅just melody入唔到
不過UVER都儲落一堆死忠㗎喇
搞Live又勤力
係啲宣傳On99
MV係咁出啲Short Ver, 出碟又唔撚上音番
仲有次次搞完巨蛋Live隻Album銷量都會跌
我都唔明點解唔上音番 唔限於佢哋,係好多歌手都係咁
UVER嘅話
我記得Takuya有講過佢有上電視恐懼
上電視仲緊張同驚過搞Live

其他人我諗都係不外乎唔鍾意上鏡
你真係FANS
Just Melody冇入TOP 10
如果呢首入埋TOP 10就勁,出道至今單曲全入週榜TOP 10
上年有完夢去咗東蛋男祭
同埋佢哋都貼地親民
Takuya成日同班Fans跑步
東蛋男祭嗰日帶住1200人圍住皇居跑步
我都有遇過Takuya, 毫無架子, 同你搭哂膊頭傾計
Keep到10幾年人氣完全唔意外
不過佢地真係毒撚格
有好好把握機會應該唔止呢家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞