連登J-POP音樂討論區5

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
FLOW由出道到2020都系Rock系Label Kioon
Kioon都係間唔中接ANISONG TIEUP

上年唔知點解FLOW轉左去SACRA
都係Rock
想請教下師兄們,J-POP嘅CD係咪有分日版定港版?因為準備送比朋友做生日禮物
衣家唔知仲有冇港版 港版應該會見到封面有中文譯名,有貼紙嘅話都會寫中文
都市傳說,台版碟聽壞機
買台版不如唔好買聽Spotify算
唔講隻碟有無分別,淨係啲印刷品質都差到嚇死人
唔該晒!所以見到隻CD係得日文嘅話基本上就可以肯定佢係日版?
唔該你!不過啱啱睇過等佢寄到香港可能趕唔切,香港有無門店可以買到?
你大約幾耐到同買咩碟
amazon快既話3日到
正路係香港買咪信和地庫果幾間同cd warehouse
不過要預貴好多啦
我後日要送比人了,諗住送milet嗰隻”eyes”
後日應該趕唔切㗎喇
同埋你個Fd係咪死忠Fans
會唔會想儲初回盤唔要普通盤嗰啲
呢隻就易啦
就算初回應該信和都有
不過你送前要肯定對方有CD player同對方自己冇買隻碟
送CD好忌對方原來一早買左
應該買邊隻都無所謂,但係佢呢排好迷佢
佢本身都唔係聽CD嗰班人,諗住for佢用嚟收藏
買完碟等出 hires
啱啱係信和買左,都幾貴下,有無邊間食水係無咁深
買左咩版同幾錢
我見到有間online初回340 有得係信和拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞