Python 網路爬蟲, 有無人用緊這技術搵到錢??

331 回覆
9 Like 353 Dislike
以前試過用數據分析到邊場爆冷機會特別大,然後買晒所有冷門Q 贏左個幾月就唔work 唔知發生咩事
比人話開撚錯台, 佢老母都識爬蟲蟲喎, 改去吹水台再開續緣份吧 !!.........RIP
馬會抽水only 賭徒同賭徒對賭
Wa屌
睇你啲用字
加上英文又差
係咪低學歷人士?
我留返其他巴打覆你算,廢事同你喺度玩泥漿摔角,自己串緊人都話自己冇串緊人,同柒婆d態度一鳩樣
買馬買波唔係賭大細,個賠率會有變化
假如你貼得中嘅都係高賠率嘅飛,你得40%甚至30%勝率都有機會賺錢
相反嘅話你高過50%都係要輸
所以要放埋賠率入去計先有參考價值
成日諗贏大錢,成日想分析中邊隻馬贏根本不實際,最實際方法係分析到邊場爆冷機會大,我相信分析爆冷定熱門會易過分析邊隻馬贏,但贏錢唔會多 每個賽馬日贏千零兩千之前。
咁我等你喺另一個台Post data model或者事後飛
最高學歷係你啦, 成功人士, 200智商, 去做特手啦...........嘿嘿嘿嘿 !!
咁好啦, 唔講啦, 好在你都係屌柒婆姐, 呢樣我同意你架.......
我自己心理作用可能係個盤手轉咗玩法。
外圍0.5球盤 馬會可以揀開0.75球定0.25球,咁就已經影響咗我個考慮方法。
賭波賭馬都係長時間模擬作賽,假如一年間你既數據分析勝率達到50.1% 你都係贏錢,穩陣贏小小好過30%博冷門
獨贏冇馬1賠1 最低都有1賠1.5 多數有幾倍 50%點會輸 除非1:1
賭波賠率太細 賭唔過
完,戇鳩仔一個
唔識賭波,但聽你咁講,好唔穩陣。你長時間模擬落注就知,人大左,發覺賭錢都係無乜用,踏實d諗下正當生意搵錢仲好。
最傷心係贏幾場,跟住一場輸返曬
開Post講一樣嘢
跟住話識嘅唔使講
唔識冇咩好講
咁上討論區開Post把撚呀
係呀, 大家咁話啦, 好撚無助................
係咪啲js file會dynamically load from another js file?
你普通chrome dev tool 開睇會見到initiator column有寫
你check下先
最近自學緊java 爬蟲,好似好勁,但未諗到一個用途
爬蟲資料,跟 Copy & Paste 的日子說掰掰, 以前啲資料人手入咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞