Python 網路爬蟲, 有無人用緊這技術搵到錢??

331 回覆
9 Like 353 Dislike
簡簡單單 試下 rsi 同 ma cross up/down
同做 日線。
試下做 5 - 10 隻先,做太多作,等都等到您傻
Lm學野
Python爬完再分析data買波馬咋掛?

講到唔知以為你用python搞到馬會每禮拜俾錢你
Selenium叫有料到都知咩事
呢個post好癲
用黎爬av
其實六合彩每次有13983816組合
計到機會率咩?
認真 data 野有哂咁多年有咩用?
可以作準咩
用solenium
傻鳩一名
前幾年識條友叫屎忽蟲 佢話佢師傅賭錢好勁 有冇人識
有docker起browserless?
寫左algo trade期指,日日番工加trade 24歲買1千萬樓
algo 好簡單,logic&idea係最重要,條code keep著改,無share過比人,因為一直賺到錢

類似咁,個files(個files係.ts,唔知有無關係)只存在係source個tab入面,如果我就咁去條link,個網會redirect我去一個error page,但我就咁係哩度睇或者save as就可以down到個files
唔好意思,我學得好皮毛,請教下initiator column係邊度睇?d data我剩係可以directly係個scripts file 搵到(sources tab 入面),或者indirectly係console tab度搵到(我估應該可能係想for 個developer debug用),感激不盡
d賭仔係以為有data就變必勝
有無契睇睇?
F
睇netowrk tab initiator column,睇番個你要果個js file既initiator係邊個
咁就會知係咪dynamic load

如果係,下一步睇佢幾時load或者咩trigger佢load
正常你selenium 慢慢scroll 到底同等30秒
應該都會load到你要既js files
oh 如果係講network tab既話,我完全搵唔到個.ts file(sorry 唔係.js),要係sources tab入面d folder搵到個files
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞