Python 網路爬蟲, 有無人用緊這技術搵到錢??

331 回覆
9 Like 353 Dislike
咁用ie 開
我用shell scripts都可以download 晒thisav 全部AV
chrome dev tool 有得disable source map
試下
你唔夠人地搵錢多, 無得怪你既..........傻鳩一名.
有無試過爬 facebook 做 sentiment analysis?
有冇試過用node.js capture?
呢個會唔會幫到手: https://pypi.org/project/selenium-wire/
oh 試下哩個package同研究下node.js先,感激你地
一年前試過唔駛
防bot咪自己set timeout跟住去訓覺
Poorgrammar
我覺得呢但post成功召集左好多高手串樓主
又有好多人share技術
係一個曲線地成功既post
有撚高手, 得一個搵到馬會錢, 其他都係自J自雷.......廢Poorgrammar多.
我到而家都唔係好信由 data 及人想出黎的 model 可以預測下次的結果呢個事情, 試想下 一 D 雜亂無章的 data 入落個都唔知可唔可以分析倒呢 D data 的 model 內, 祈望佢 predict 到一個合理的結果, 咁 ge 做事方法, 心存僥倖多過 make sense 做野.
有unsupervised model 同avoid overfitting
寫左個 python 去讀外圍香港馬賠率
可以預知邊隻馬會著啡格同綠格
仲有又寫左個 python 去讀十年 wxx00x 網站上面亞洲盤資料
搞到俾個網 bam 鳩我
每句都用紅色大字, 好奇樓主有幾大年紀....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞