Python 網路爬蟲, 有無人用緊這技術搵到錢??

331 回覆
9 Like 353 Dislike
beautiful soup係人哋 package名
咁就唔好寫埋係同一個post到啦屌你老母
原來仲停留緊拎data呢啲低能野,出番去先
真係有高手架, 不過好多樓上留言都只係話人搵錢騙人教學或者係搵到就馬會破產啦, 等人留言話你PS圖Tim呀 !!!
想學野 有冇TG?
9up 左3頁,小小技術野都無講過
講到識crawl data好撚勁咁
咁基本學人曬命。唔識就嚇死,識就笑死
仲要吓吓紅色大字做乜鳩
講咀耐想帶出一樣野,數據根本唔準,想問有冇證據證明數據=勝率 》50.1%?
呢位樓主認真笑料
上去Youtube睇啦, 一係睇下台灣書, 就咁講有排講, 但點都要識少少Program....
勝率冇7成以上已經冇意思啦
搞咁多野打個和咩
睇下樓上高手張圖至晌到鳩Up啦.........
你咪撚傻啦 70% 有50.1% 你基本必唔撚洗返工啦 50.1%點會打和? 50%先係打和
但高手搵錢唔係靠web crawling
係點用啲data ma
你肯認真討論未?你點利用數據分析?
都係架, 打個和真係唔好玩.
傻仔 賭錢最大數據係人為因素呀
馬會網selenium 輕鬆爬晒啦。
利申有晒馬會網所有賽馬往績
事實真係有人唔駛返工, 唔通唔返工又話過你知咩..........係唔係先, 高手在人間.......
有晒數據代表咩?代表你好叻?贏錢先係王道
仲用爬蟲
api都搵到啦
你條傻仔咪再係到尻up,係咁幻想高手在民間
可唔可以請教下你d野,唔該曬!

如果有堆data 佢唔係經requests send去front end,而且收埋係 d script file 度(而個scrips files 剩係可以係source 個tab 入面發現到)請問可以點樣拎到堆scripts file出黎?我就咁through條link down 堆scripts files會block jor,但手動 save as files又得

卡jor係哩個位好耐好耐,搞到要人手down好on9,感激不盡!
我咪話要crawl data根本好低階係人都識。
起晒鋼做咩?
係喎, 重點.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞