Python 網路爬蟲, 有無人用緊這技術搵到錢??

331 回覆
9 Like 353 Dislike
你快d講programmer幫你分析數據 包你贏大錢
Github 其實打hkjc都有曬public repo
樓豬講到好似外星科技咁
岩呀 所以你呢個post 未一啲討論價值都冇 因為冇人會話你知
冇記錯 佢detected到 language 會blocked , 好似排演唱會飛都買左舊野做類似動作。
冇起鋼,網絡世界表達唔到語氣
你都係問下上面位出圖大戶高手, 我搵得幾千, 自愧不如.
爬乜9蟲
唔好亂翻譯啦
on9
9up po一個
攞data原來有錢賺 唔洗做analysis
Package model 咩都冇討論過
我都整左個爬15分鐘賠率嘅application擺左上AWS行緊

但係攞過啲data sub落啲machine learning model都分析唔到啲有用嘅result主客和得47%中 勁on9 不如自己賭
我依期都賺夠 我都想比人賺下
無錯, 係呀, 無人話我知, 但都有高手晌呢版, 已經有個好好答案了.........
馬會食水咁深,你聰明過佢10%都係會蝕錢,所以點解咁多人買外圍
紅色大字睇到眼殘 做乜鳩
究竟邊個響度9up,樓上賺錢關crawl data撚事咩,搞清楚人哋笑你d乜嘢未呀

btw你呢d level就過返波台開啦,關軟件台閪事咩。以為講d咩高科技,原來講來講去仲係講緊拎data
主客和47%睇落又唔算好差
有無計過照住result買個balance有無賺
高手, 我唔會左住你搵大錢, 只知你係高手, 祝你搵多D, 我自愧不如, 我已經在這個討論區有答案了, 這個討論已經完畢, 多謝大家不同意見.
樓主部電腦有讀書障礙出唔到普通字?
你真係覺得佢識crawl 到data
佢9up 左咁耐連點crawl 都冇講過一句
你咁做命中率會比好多熱門影響左
試下用另一個approach 搵強隊異常高賠率既outliers 用過就咁fit落ml model
我有少少覺得係架, 心理因素好大.
yes 想諗方法攞外國即時賠率bet365 應該高水啲同即時啲 imply多啲insider information signal 不過開左學唔得閒
有料到.
你做search engine嘅話要分析?整啲indexing,諗吓點shard啲data重要啲
識野喎

有save local cookie jar就易啲拎到
但佢以前有個防止bot challenge要solve
至少一年前都仲係要solve challenge
不過selenium行到js就冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞