Python 網路爬蟲, 有無人用緊這技術搵到錢??

331 回覆
9 Like 353 Dislike
都唔啱講都無法子架, 又搵唔到同路人, 有一個高手既, 但大多只係屌多過乜, 又晌到自以為好識, 但又無咩分享到比人, 講到佢老母都識爬蟲蟲, 又話自己讀過好多書喎......識曬, 智商高等等, 咁都有9版回應既, 咁就完架啦, 等呢個POST佢向下流啦, 有機會吹水台再講啦, 多謝支持下.
六合彩太多波啦 巴打不如睇下泰國政府彩票?
得6個位,(數目字由0-9),全中6個位有600萬銖約等於150萬港紙。
最新奇嘅係你可以買多過一張彩票,姐你買10張中咗就1500萬港紙。

每個月2次搞珠,下一期就係16號
lm
有電視直播 上一期佢點搞珠
最緊要有心水 記得分享
你中同我中 係無相關架
最緊要買到張飛

仲有安慰獎係尾數2個位,上一期係59。
姐係買咗張彩票有尾數59都有錢,2000銖。
一張彩票成本係100銖。

Lotto Thai Results 2020-10-01

The first prize 837893
The last two digits 59
The last three digits 595 110
The first three digits 757 594
只談技術, 不談風月...........
巴打好醒,一睇就中
以前就話比料,依家唔加d科技野邊有人信
樓主:我都賺夠,
都想俾人賺下
我都想呀............
我好少晌軟件台開Post, 睇都無乜, 晌吹水台睇多.
股票會複習好多。有好多型態同技術指標。牛仔有 API
睇到有高手之後, 其他屌緊既人爹都唔敢爹一句.........真現實.
我用 tensorflow 。有 ml
多謝指教.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞