[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咪就係話你聽curry啲隊友都好勁囉
勇贏唔係因為curry>會員呀

Curry >lillard 係一定既公認事實,冇人否認過
但個差距未至於完全冇得討論

另外你要比較兩人就公平少少啦,你係比較緊勇同拓
勇4:0拓 唔係單單因為curry贏會員咁單一因素架,你咁做比較者係discredit其他球員架者

咁你明人地屌你咩未?
我迷占我反cur我自豪
一陣d「我勇」又開除你勇狗資格啦
唔驚 我反勇唔係一朝一夕既事
其實諗諗下 認同2015勇curry>會員都champ到先係反占
你諗下如果對面隊由MVP換allstar都贏唔到
係咪證明占士係再廢d
2015curry拎mvp係 best team’s best player

所以占既對面隊點都係有mvp的

結論:迷占收皮啦
張配圖好屈
Match晒果種感覺
攞黎做meme
睇下做唔做到下個力羊
咁佢自己真係要操返起射波同身材先
上年佢都係regular尾先減重認真
而且係假設green換到字母呢種等級先好換姐
原來呢期風向係吹pg唔值份糧
Beat LA!
咁又真係唔值
淨係知輸波吹口哨已經知佢係pk
Curry收皮
係連登green 個all star 要收返唔計核
大家就快唔記得curry啲三分幾恐怖
唔係話lillard唔勁,只係唔會比得上
講真 休左一個賽季都擔心curry要幾耐先打得番起

上面無啦啦屌黎屌去

個人覺得curry同lillard其實實力上真係差唔多,差別在於curry鬼魅既拋投手感,有良好既boxout搶板同埋比人handcheck極都唔會有雞聲光環

主要點解lillard比唔上curry,個人覺得係影響力問題,改變聯盟打法又有戒指加成。不過佢係一個左膠
係唔服條259
數據都係Curry>Lillard
冇人睇波?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞