[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
比啞狗女人屌走
A米季後賽對住防守好強既鄧肯都爆到40幾分,鄧肯完全係無可奈何,我唔認為AD可以做到,加上除咗面框,A米中距離都好屈。
AD只係食咗立邦James嘅紅利,佢拍埋nash可能季後賽都入唔到
你係咪弱智 未去湖人之前一次first round一次second round

仲有你係咁放大A米face up好勁做乜 我夠可以話AD協防勁過A米幾條街啦 overall計一定AD>A米
湖人拎冠後
all time pf kg>Duncan>ad
老實講 覺得Jimmy butler俾人吹大左 有睇波就知冇想像中咁勁 進攻未去到想攞分就攞個隻 但防守係幾有hustle 同埋佢比隊波士氣上嘅提升係齋睇數據睇唔到
唔算吹大啦
啲人都係根據佢往續吹奏
事實佢一加盟 千年爛隊都變強隊
狼有佢即刻西岸第3
KG>TD?
Td all time no.1 pf no doubt
有問題
Jimmy Butler in 41 clutch playoff minutes:

39 points
76.9% TS
+42.5 net rating
除左所謂既熱血
有咩令你覺得KG>TD
咁都反問除咗中鋒 其他位置最top完全係公認
防守kg一定係all time no.1啦 覆蓋成個半場 td頂盡都係禁區門神
得分當打和
組織控球完勝
輸就輸在無td咁好彩遇到好教練+馬刺既球隊文化
有好隊友都夠
跑咁多 MB 對腳會唔會好快又打柴
trash talk 能力

32號A米面框快到打面咁,下下喺籃底附近就飛埋去and1
Ad 練到嘅話真係唔知點守
A米慘在第四季就大傷
根本冇人見識過佢完全體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞