[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我勇嚟講livingston 二姑都會當係核
仲未計冠軍中鋒狀元bogut
同我湖今年一樣waiters morris caruso都係星
好開心禾勇依然保持熱度!
不枉我開topic引戰!

誠邀書生入勇post當個切切實實勇迷啦!
.....勇上年西決人腳勁唔過拓???

嘩.........
清 點救你好👋🏼
入勇post避一避啦
屌你咩
拎場球皇片打飛機就ban撚晒人地拓隊波咁款
咁拓可以大炒okc又同nuggets打足7場大戰又唔撚見你講拓殘陣嘅勁?

你答撚到我有nurkic同冇nurkic嘅分別未呀?
講撚緊上年拓傷撚咗個核心球員呀

講撚緊3核心=贏箭game6
curry+green玩short screen撚鳩eg tucker
green再入籃底 一係自己上 一係傳俾looney/iggy/klay
klay係關鍵時刻catch and shoot
有冇睇撚過上年打箭g6 q4最尾定勝局klay個球點入呀?
green>iggy>klay 一環扣一環
再者
講就講3核心啫
你當iggy 生命石(上年退步)looney全部透明架?
3核心 without kd -> jerebko??????????
迷勇?
邊年睇勇呀?
禿曼巴唔撚係星
都未計前第一中鋒howard同冠軍後衛、中鋒rondo、mcgee
二石勇母
我都係唔係好明3核心姐係點
呢隊勇數完green之後已經係jerebko佢地

人腳真係勁過拓?

條片明明係咖喱仔屌打

生涯入面咁多場 lillard對冇kd既勇士係
0 - 8
我勇嚟講livingston 二姑都會當係核
仲未計冠軍中鋒狀元bogut
同我湖今年一樣waiters morris caruso都係星
禿曼巴唔撚係星
都未計前第一中鋒howard同冠軍後衛、中鋒rondo、mcgee

Cook, JR定係屎綠
其實你想表達啲咩...
真心想知拓陣容點勁過勇
應該係講緊冠軍後衛rondo 冠軍中風mcgee
屌那星唔講都唔記仲有咁多有奪冠經驗嘅老將
如果你都認同勇個正選已經勁過人成條街
咁你淨係比個後備係點
定你覺得拓後備同勇後備個差距 = 拓正選同勇正選個差距?
西決果陣班後備談唔上廢嘅至少比1st有用好多
我都係唔係好明3核心姐係點
呢隊勇數完green之後已經係jerebko佢地

人腳真係勁過拓?

條片明明係咖喱仔屌打

生涯入面咁多場 lillard對冇kd既勇士係
0 - 8
屌你咩
拎場球皇片打飛機就ban撚晒人地拓隊波咁款
咁拓可以大炒okc又同nuggets打足7場大戰又唔撚見你講拓殘陣嘅勁?

你答撚到我有nurkic同冇nurkic嘅分別未呀?
講撚緊上年拓傷撚咗個核心球員呀

講撚緊3核心=贏箭game6
curry+green玩short screen撚鳩eg tucker
green再入籃底 一係自己上 一係傳俾looney/iggy/klay
klay係關鍵時刻catch and shoot
有冇睇撚過上年打箭g6 q4最尾定勝局klay個球點入呀?
green>iggy>klay 一環扣一環
再者
講就講3核心啫
你當iggy 生命石(上年退步)looney全部透明架?
3核心 without kd -> jerebko??????????
迷勇?
邊年睇勇呀?
你真係好難覆 唔係好明殘陣拓既勁同我講緊既curry > lillard有咩關係

大家唔係都係睇緊上年勇士後備點樣乏力法咩

我地個後備陣唔係jerebko Mckinney cook jordan bell咩
西決果陣班後備談唔上廢嘅至少比打艇時有用好多
難覆?
我一直問你做乜鳩講 「殘陣勇都贏唔到一場」
咁我咪問你上年嘅拓係咪殘陣囉
原來一直講緊curry一個
咁殘陣勇係單單計curry一個人 然後lillard<curry?
講bench
咁iggy livingston 係咪bench呀?
你講拓0-8勇 又原來齋計bench?
你究竟拎啲乜鳩野黎review?
一係就直接講 正選
一係就直接講 球隊第一人
一係就直接講 bench
從頭到尾都係講撚緊你一開波個句「殘陣勇都贏唔到一場」呀
法國廢鳩打得幾好都冇人理
所有credit又係去晒curry度
16.5+11.8+8.8+2.3+2.8
都只係「殘陣勇」

痴線 世界級
好簡單姐 講curry>lillard無問題
但用勇士打贏拓去prove就好有問題
一間又話你反勇架啦
唔講以為上年打柒箭場game6係靠curry一個人
唔係q4玩short screen晨撚早返三藩市打g7 la屌
係你用「殘陣勇」黎吹奏curry先既....
講到lilland 同curry不可比係因為會員帶住拓連「殘陣勇」都打唔贏
相反,「殘陣勇」係因為curry逆天表現先贏到.....
你自己講嘅...
foj都拎唔到一場

以你論點所以Curry>FOJ=Lillard?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞