[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
nash A米都射得鏟得下... 打PNR 先咁有屈力...
ben 同embiid打..我係守個個直接縮入底就算..放ben射
湖 4:0 4:1 Champ硬
你睇Rmbj近10年打東岸咩成績

東岸球隊到最後都係避唔開Rmbj
熱火第一場必勝
Rmbj試探式炒車
熱火入到FINAL已經心滿意足
牌面就係輸架啦
差勁撚遠
Simmons screen完仲有咩option
切入?
仲要佢handling差nash唔少
embiid就感覺依家都慢過當時A米
依家啲球風仲快咁多
所以MDA根本唔啱76請lue正正經經排好個rotation算啦
留名睇熱火final再現06 fucking machine
Rmbj條撚樣一定唔撚比面舊東家出盡奶力爭fmvp
講牌面入finals個隊係clippers同鹿la
熱火無野輸

Let’s go Heat!
輸咗會話因為係舊主 先讓一場表示respect
A米仲着緊32號果陣快到打guard咁
Duncan 都俾佢打爆
Playoff打duncan avg 37分唔係講笑的
幾鍾意embiid
不過真心兩個style來
但最過份一定係nash同閪比
仲唔撚同
但睇來MDA坐係一定
傳得最勁係佢
Nash 同閪 真係
MDA用咩戰術或者點調教都未知, 唔明點解咁快就ban得
唔係傳mb會要求交易咩如果mda教
舊年都無人估到速龍champ咗
記得有條友講囉, 邊個post就唔知了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞