[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我冇睇錯本身係講緊curry replace lillard會點
咁你拎勇4:0拓既表現黎講 咁本身球隊配置都一定有影響架啦
就算占士咁 身邊搭住AD同love都會有分別架wo
不如你講返2015 curry換lillard你覺得champ唔champ到好過
西決4-0喎
你唔撚睇下拓打塊打撚咗幾多場+打撚咗幾場多加時?
再者 拓傷撚咗nurkic呢個核心幫lillard
而你又答唔答撚到我有nurkic同冇nurkic嘅分別未呀?

會員靠3分不嬲就係食手感
某隊27連鐵有目共睹啦
但勇講緊有全league最強嘅兩位射手喎
場場齋靠steph/klay其中一個射足全場?
而lillard +cj不嬲都係當一個人嘅quota喎(唔知點解嘅話我連應都廢撚事應)

公鹿1-4同拓0-4又有咩關係?
咁16勇最後柒撚到甩冠係咪代表個年就係廢呀?
我一直問你做乜鳩講 「殘陣勇都贏唔到一場」
咁我咪問你上年嘅拓係咪殘陣囉
原來一直講緊curry一個
咁殘陣勇係單單計curry一個人 然後lillard<curry?
講bench
咁iggy livingston 係咪bench呀?
你講拓0-8勇 又原來齋計bench?
你究竟拎啲乜鳩野黎review?
一係就直接講 正選
一係就直接講 球隊第一人
一係就直接講 bench
從頭到尾都係講撚緊你一開波個句「殘陣勇都贏唔到一場」呀

能唔能夠引證之前
你不如自己了解清楚你從頭到尾嗡緊乜野先啦
我直接copy and paste算數

兩隊實力本來都唔會去到你所講嘅 「殘陣都一場贏唔到」
奈何會員都係食手感
打塊上半場0分下半場爆seed都試過啦
事實係事實 但你個句一拎出黎講就徹底係踩鳩拓黎襯托殘陣勇都橫掃嘅feel
上面其他人都有講
你唔撚明嘅 覆都廢撚事
呢d 計分多鳩餘

完全discredit哂其他人
唔good fit
因為成個數據冇講到佢off個陣勇係咩陣拓係咩陣 
你講左咁多
算唔算推翻你一開始既理論:「會員冇得同curry相提並論」?
好撚慘 四場入面兩場三雙
但廢鳩連提既資格都冇
浪花迷面前,curry carry all
If curry doesn’t do well, it must be klay
Green, who? 場均三單 有價好賣
除左nba冇乜睇其他運動了 得返7場
唔知下季幾時打
得返4~5場only
首先係
1. curry>會員
2. 勇>拓

但呢堆野都講到點解2015勇curry換會員會champ唔到
舉個例係2015勇klay>JJredick都champ到 唔通代表JJ>klay咩

by the way
邊有得咁樣扣左分黎反
首先係
1. curry>會員
2. 勇>拓

但呢堆野都講到點解2015勇curry換會員會champ唔到
舉個例係2015勇klay>JJredick都champ到 唔通代表JJ>klay咩
與其話隱性占想反curry
不如話某d curry迷根本睇唔起會員啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞