[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
冇中距唔係問題

而係唔夠果斷

clutch time控住粒波妹妹妹妹妹妹

最後一係傳炸彈一係to
其實AD淨身高都係得6‘9多少少
總之就廢
依加個身高係赤腳真實身高黎

係6'10
冇得比,時代唔同
AD既6'9 同KD既差唔多
早幾年畀人underrated到毒瘤級
而家開始公道少少評價佢就要畀人話吹大
連登仔係咁
球風比較old school, 星味唔夠,勝在熱血,呢個應該係普遍對JB既睇法
在節目上,主持人Jimmy Kimmel突然拿出量高尺,要「一眉」在鏡頭面前量高。最終量出來的結果是,「一眉」的真正身高是6尺11寸,而不是他報稱的6尺10寸,他亦承認自己刻意報出較矮的高度。

「對我來說,我是6尺10寸……如果我是6尺11寸高,我認為自己可能要打中鋒了。我不想打中鋒,我想打大前鋒,所以我向下『調整』了我的身高。」

https://www.youtube.com/watch?v=7u8_BzraXdg&feature=emb_logo&ab_channel=JimmyKimmelLive
結果呢家都冇咩分別
同kd一樣
大家都虛報身高唔係一樣係咩
有吹大咩 冇人話佢攻擊力>kd kawhi beal個堆喎 佢今年好多都係防反衝剷 姐係偷波之後田徑達陣個類 穩打穩紮多傳波串連 盡量唔做高難度投射 團隊至上
同埋佢依加真係入Finals 咁多人討論都正常既
講攻力A米> AD
防守AD > A米
overall AD >A米 我計埋防守能力
同埋JB性格同其他隊友教練好難夾
Oladipo真係咁差, 見外國啲鷹迷都唔多想要max佢
BB依啲垃圾唔講啦
肥TOM都係讚佢
佢同朗度會打交定夾
公牛唔係夾得幾好咩
傷完之後廢左好多
係咪做咗victim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞