[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

見你地講到Curry無敵咁
btw發現冇波打個時個話題離唔開奶共同湧
睇黎大家都好掛住湧沾大戰
已經超越左mj了
平時又笑人專賴隊友廢
睇過 屌 咪又一撚樣
咪咁
嗱 我好公道既 賴隊友就沾迷最興既 沾迷既隊友有幾多個g league料先 講緊猗個幾年呀
我想講既主要係成隊人都未點夾過同sample size得5場 隊友就cap space所限 冇得賴 不過好多g league料係事實
協助Kawhi Leonard訓練的Clint Parks被友人tag了在某個tweet上,這位友人發文表示「我很確定快艇恨不得有猴活在陣中」,結果Parks的回應「對啊,我希望他們有猴活,而不是那個雙面間諜Trezz。」
Trezz是快艇球員Montrezl Harrell名字的簡稱,這位本季的「年度最佳第六人」得主在季後賽的表現可說相當不穩定,不僅得分有一場沒一場,身為內線連籃板都沒能鞏固好,13場季後賽只有1場超過4個籃板。
今年Curry算唔算拆左自己招牌?

有佢都係贏唔到
睇埋下年再講啦 5場論咩
今季開季成堆g league料+ 0 chemistry
復出後先打得一場
平時又笑人專賴隊友廢
睇過 屌 咪又一撚樣
嗱 我好公道既 賴隊友就沾迷最興既 沾既隊友有幾多個g league料先 講緊猗個幾年呀
我想講既主要係成隊人都未點夾過同sample size得5場 隊友就cap space所限 冇得賴 不過好多g league料係事實
條友廢到你話佢playoffs收左錢我都信
佢地老闆最有錢 仲有邊個收買得起佢
自己買重左金塊晉級
有冇人同我一樣對於foj有機會拎到4冠4fmvp鎖定all time no2感到好不安
Doncic冇影?

至少我仲有得講"挑 咪又係廢過mj"
適用於Jordan以外嘅所有球員
生死戰第4節PG 啞一分都冇拎
留力下季
收左銀仔錢
dame第二年到而家入足咁多年po
帶隊有幾差
講curry帶隊咪同dame不相伯仲
on99
浪花迷留意返,今季勇開季個陣唔係真係咁差架
一個頂薪隊友收咗皮者
DLLM你仲有兩個星級隊友架
差唔多姐 dame某程度上有leadership d添
期待下季強勢回歸
睇下榜眼簽pick邊個先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞