[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
水雀可能幾岩廢河教
冇所謂巨星 後生波其實幾岩廢河
反正唔諗住攞冠住架啦 練下班仔黎講河算唔錯好似係
David Blatt佢個時唔識用love 搞到夾得好怪...
LUE 一出黎就解放左love 除左開3分線仲有小量單打同戰術俾佢
不過David Blatt個朵幾勁 喺歐洲拎過好多獎 宜家好似喺紐約人做管理層
唔係話要NBA教練要有幾多豐富戰術 有好多連排陣都好有問題 有啲仲要勁固執 輪換係較定鬧鐘咁換 或者係用濕鳩陣俾人當提款機咁拎分
冇計...個時騎係0容錯率..
講緊要衝冠...而佢即時俾到班球員既反應該 戰術有好大問題..
(唔識用LOVE)
一轉LUE 就冠....
你當運又好點都好..
LUE 用love 的確用得幾好... 唔會用到工兵咁先最少
印象係james打多咗無球輸咗final去到聖誕前戰績一般就炒之後lue就開始2348
海外人想教NBA真係不宜教爭冠球隊
臨炒前有一場RMBJ直頭坐撚埋教練個位 Blatt就企喺度 至於戰績其實好好 排緊東岸第一
Koko教大腸好似都係得一季貨仔
講波嗰個呀定係佢大佬?
成班唔妥佢咁無得玩
Cuban
Gentry
個年信佢pick doncic 已經可以自動波
戰績好又點會炒 不過而家williams教得唔差
好想熱火贏
但應該難啲
RMBJames 都可以車輪咁死守
但熱火真係冇人守到AD
@夫子
近況如何?
Rondo守住Dragic 要爆發都唔易
熱火要贏其中一樣野我覺得要多用長毛
佢先可以拉到 AD 出禁區
當年勇既助教出到去收哂皮
直接搵佢再扯斷ad條arm咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞