[湖熱會師Finals]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (58)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
擺佢入C都有得爭第一
渣巴第一就一定架啦
咁你計得den就要計埋其他啦
dal已經傳過
就算Pel Raps續埋都係105M range
唔通真係當109M soft cap hard cap咁睇咩
yes
兩隻神獸永遠無共識點擺
但TD一定top5
扣左時代因素我覺得Bill 3-6都得
Wilt 6-8左右
學雷霸龍咪得
入熱champ完回家

畢拿實爭大佬黎做 加上啞成日輪休
更衣室潮文晚晚上演
吓同你調轉
始終all time要計實力
實力好似wilt>>>Bill
Bill啲獎同隊野都好有關,一路覺得佢係all star版Robert Horry
All time SF 啞排幾
榮譽>實力

Bill11冠 5MVP贏Wilt太多
我明 但grant去向離唔開呢幾隊
其他嗰啲大部分都player option都一定留隊
Raptors 2021追星
Pelicans又唔知點咁
Grant份約我估都18-20m長約咁去
所以我咪估塊留硬Grant
快艇下年使唔使諗trade leonard 換番d 未來?

到時leonard 跳出合同 就咩都無

(假設playoff p 變左垃圾合同)
麥樂雞有Murray jokic 都可以長年playoffs
圍住佢地兩個搵拼圖仲好 唔洗搵第三巨頭
就算丹佛想搵人地都唔一定會黎
要換啲咩先補到送晒出去啲pick
佢唔叫Trade me無乜可能會搞佢
Grant咪就係個塊大拼圖
Denver個cap space除咗續佢根本做唔到其他嘢
講競爭力+錢Denver對佢就是最好
有Jerry West坐鎮唔洗擔心trade同sign嘅工作最難搞係艇班大爺啲心病
唔會
我諗艇至少沖多一年
但唔知點解我覺得無控到波既pg加入只會沉多一年
痴線,輸一就即刻要諗trade

好撚癲
一張完既約 點換到未來
仲要依家佢要玩輪休
連登係咁,拎唔到冠軍就要重建
Trade起碼換到好野唔似毒撚fa過去癗乜鳩都無
好彩playoffs pee都呃到7換1
渣巴>oneal>bill>wilt>ola>malone>Reed>Howard>unseld >

數唔到了
PG廢極賣出去都有價有市, 1年衝冠短期租戶
咪睇下換到咩返黎先
換返啲veteran, 做到領袖最好
反正佢兩個都唔係更衣室大佬
痴線 講緊沖冠竟然唔係再用未來換現在,而係諗換走大佬費事乜都冇
咩思想黎...
咁勇18年summer就應該trade晒klay同KD,見好就收,費事乜都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞