[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

呢張仲係半年前嫁 新影既相未放入手機 仲係電腦

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

手機有steam雲端?

1.手機steam㩒落自已profile個圖片庫
2.再揀你要張相
3.再㩒落張相度 佢會轉左做瀏覽器
4.再copy你上面個網
Done
電腦就可以直接喺steam copy link 不過只限手機同steam 有其他方法up圖請指教

好 我試下先 乳毛巴

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

左下角個屎忽搶哂鏡

錄音姬壞壞der

紅葉黎 睇錯
好想開po 問有冇eso嘅連登手足

問啦 我好耐無玩 今日都開翻隻game update緊

終於有人陪你玩ESO

終於有人陪你玩ESO

整好火牛先玩
毒撚開post 冇人理
lau ming
lau ming

Hi
lau ming

Hi

Hi
lau ming

Hi

Hi

開post冇人理

咪再用size=1啦,成日較細啲字,睇到人眼殘咩
梁國雄議員!

無話比你地睇喎

on9 我講故又冇人應機,深夜台講下第二樣都唔得
ow post 黑沙post入面d人都on99
你地有人貼圖有人問野咪講囉
你係到講r6 係到叫春感情台就得,我地講兩句就唔得

屌你睇下笠冬係咪講一兩句

唔好嘈唔比你地鬧交
正所謂相嗌唔好口,夠薑就隻揪,
出黎間贏我先好嘈

前面我咪講過我身型好似John Cena

挑,操開拳既都知對無操過拳既人只係大隻當老襯
比你去力威練到胡師傅咁又點,對手只會覺得你速度慢過隻烏龜
因為技巧=0,又唔識防人地,又唔識解鎖,到時只係一個沙包

起碼出到街嚇到人先

呢個真
但真係一個唔好彩,兇錯人,兇着星如仔/有黑底呢啲你就收皮了
因為而家好多黑底都好斯文,尤其有咁上下地位既,
相反啲mk仔真係on99咁無料又要扮四條
睇連登真係冇人玩eso
睇連登真係冇人玩eso

小弟新人想玩
想問你地係玩緊上古卷軸5定上古卷軸ONLINE
小弟新人想玩

主要係5
部分人有玩online
1-5 代/ online/其他外傳 都可以黎呢到吹水

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

左下角個屎忽搶哂鏡

錄音姬壞壞der

紅葉黎 睇錯

塊紅葉屎忽咁既樣
online 漢化組班大陸仔主動同我講話整繁中
睇黎繁中可以唔駛理班on9 用返正常返譯
小弟新人想玩

主要係5
部分人有玩online

請問
上古5同ONLINE有咩大分別?
小弟新人想玩

主要係5
部分人有玩online

請問

最大分別,前者單機後者mmorpg
故事系統亦有大不同
而上古卷軸5 可以裝mod,enb但online 淨係可以裝比如小地圖呢d addons
小弟新人想玩

主要係5
部分人有玩online

請問

一個單機一個online
單機可以裝mod玩扑野開後宮你想點都得
btw,巴打個名
無啦啦又做左漢化組主管
無啦啦又做左漢化組主管

咁大粒?
無啦啦又做左漢化組主管

咁大粒?

繁中版我話事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞