[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
之前聽過開文件可以令原版Skyrim食曬四核
但假設我遲啲真係砌左部八核 改文件係咪可以照用曬八核? 前提係我啲mod真係可以食到咁勁
但假設我遲啲真係砌左部八核 改文件係咪可以照用曬八核? 前提係我啲mod真係可以食到咁勁

唔知。

唔知。

你終於又返黎
唔好走呀

唔知。

你終於又返黎
唔好走呀

扮咩野呀

唔知。

你終於又返黎
唔好走呀

扮咩野呀

做乜野?

唔知。

你終於又返黎
唔好走呀

扮咩野呀

做乜野?

以後要相親相愛喇你兩個

唔知。

你終於又返黎
唔好走呀

扮咩野呀

做乜野?

以後要相親相愛喇你兩個

繼續揾工
繼續揾工

正苦d 煙腸唔係要經學校交就要yr3
繼續揾工

正苦d 煙腸唔係要經學校交就要yr3

揾到打過去都話請左人
仲未揾到工
還我舊時既大陸妹
還我舊時既大陸妹

你唔鍾意阿?
其實個樣應該冇變,係換左髮型
因為之前整極都唔岩心水 索性一野還原返
大陸妹返來嚕

好耐冇見大家
(最尾都係整容失敗 )

Hello

早排STEAM蝙蝠俠特價, 買返晒成SET嚟煲

返來skyrim感覺真好

大陸妹都感染左batman果種黑暗

而家應該冇咁蘿利

綠色帆船
還我舊時既大陸妹

你唔鍾意阿?

金髮靚啲
今日放棄 聽日繼續揾
有無工介紹
想問下skyrim有冇個似樣D嘅沙灘
而家咁影好格硬

好靚女

以前既大陸妹靚過而家幾條街

好想裝ENB

件衫好靚
點解我都搵唔到D似樣D嘅衫

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/15529/?
依個mod都幾舊下 你件衫咪仲靚咪玩啦
我裝唔到ENB影出黎既效果好差啊屌

我都有見過呢個MOD
但"立"下眼睇佢第一張screenshot覺得唔靚就冇DL到
原來仲有另一款

為左skyrim 儲錢同乳毛一齊砌新電腦啦

我唔係淨係為skyrim先砌架
我砌部八核 Skyrim食唔食得曬

完全唔識砌機
應該有排學

問乳毛拎張list,之後照執

自己做下research先,唔想做伸手黨

呢到歡迎伸手黨同新手黨
還我舊時既大陸妹

你唔鍾意阿?

金髮靚啲

舊時明顯可愛啲,個樣都靚啲

真係好靚
但而家又比ctd纏繞住
唔敢再裝其他mod

晏就玩ctd左次

ctd無可避免,係必然既定律黎。
btw 要裝Enderal就要係mod manager開個新既profile
你現時有既mod全部都唔會用到
所以對你ctd情況唔會有影響

無裝Enderal 依家裝左個任務mod幫人重建斬頭爆左嗰個城

我都有裝過個mod 玩到一半比我uninstall左
中間有d悶

係咁帶人見工

我帶左兩條友之後就無玩落去

我係分開玩 依家又玩返琴日條大波妹個任 係講佢比人綁架影左啲閃卡要揾返
btw,我一日唔只玩一隻game

講起大波妹,
之前唔記得睇咩野片,條友唔知set到只係見到兩個波,
即係個波仲大過成個人

ctd無可避免,係必然既定律黎。
btw 要裝Enderal就要係mod manager開個新既profile
你現時有既mod全部都唔會用到
所以對你ctd情況唔會有影響

無裝Enderal 依家裝左個任務mod幫人重建斬頭爆左嗰個城

我都有裝過個mod 玩到一半比我uninstall左
中間有d悶

係咁帶人見工

我帶左兩條友之後就無玩落去

我係分開玩 依家又玩返琴日條大波妹個任 係講佢比人綁架影左啲閃卡要揾返
btw,我一日唔只玩一隻game

講起大波妹,
之前唔記得睇咩野片,條友唔知set到只係見到兩個波,
即係個波仲大過成個人

肉球

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/15529/?
依個mod都幾舊下 你件衫咪仲靚咪玩啦
我裝唔到ENB影出黎既效果好差啊屌

我都有見過呢個MOD
但"立"下眼睇佢第一張screenshot覺得唔靚就冇DL到
原來仲有另一款

為左skyrim 儲錢同乳毛一齊砌新電腦啦

我唔係淨係為skyrim先砌架
我砌部八核 Skyrim食唔食得曬

完全唔識砌機
應該有排學

問乳毛拎張list,之後照執

自己做下research先,唔想做伸手黨

呢到歡迎伸手黨同新手黨

依啲野你決定架咩
而家咁影好格硬

好靚女

公審大陸妹
你地話 依家定以前靚啲
而家咁影好格硬

好靚女

公審大陸妹
你地話 依家定以前靚啲

去北岸孤獨城後面
而家咁影好格硬

好靚女

公審大陸妹
你地話 依家定以前靚啲

以前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞