[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
話說其實我今日先申請AC入黎
有咩得罪多多包涵

波台外記得唔好用吾系甘牙
同埋認住呢度揸fit 人係我
me>冬仔>手長鬼>將軍>其他人>>>>>>>>乳毛

咪聽佢講黃色名即係樓豬之外其他人都係平等

你啱
所以all>>>>>>>>>>樓豬

訓撚醒未

係你自己話除左你其他人都平等

我指我地位高過你地
除左我之外你地都平等
有咩得罪多多包涵

咪聽佢講黃色名即係樓豬之外其他人都係平等

你啱
所以all>>>>>>>>>>樓豬

訓撚醒未

係你自己話除左你其他人都平等

我指我地位高過你地
除左我之外你地都平等

緊係人多蝦人少啦
有咩得罪多多包涵

依條撚屌性別歧視
有咩得罪多多包涵

佢地係絲打所以高過你
虎仔巴打覺得我條女點

自己捏臉黎講都算靚

但係比起我之前睇得巴哈上古版個D就普通左D

客官分析
虎仔巴打覺得我條女點

自己捏臉黎講都算靚

客官分析

我現實都係鐘意普通囡囡
虎仔巴打覺得我條女點

自己捏臉黎講都算靚

客官分析

我現實都係鐘意普通囡囡

虎仔巴打覺得我條女點

自己捏臉黎講都算靚

客官分析

我現實都係鐘意普通囡囡

所以你分析得好啱
Google左一陣唔多對路
原來Tkv無對外發佈,shit
有冇得伸手
有咩得罪多多包涵

佢地係絲打所以高過你

agree
有冇得伸手

有,返去放上黎
作者話見我骨骼精奇比我去私下share比人
啊,我的愛人,她正守候著我
O my sweet love, she waits for me,
穿過了風暴和陽光,跨越了陸地和海洋
Through storm and shine, cross land or sea.
我沖向了她,我倆就在一起
I run to her and together we,
我們親吻著,我們搖擺著
Sway as we kiss
我們親吻著,我們搖擺著

她動人心弦的身姿讓我熱情似火
Her graceful shape I heave on high
我一手把她攬入懷中
And in one hand I hold her nigh
她的雙唇因等待而保持著濕潤
Her waiting lips are never dry
我們親吻著,我們搖擺著
我們親吻著,我們搖擺著

早晨來到,她卻離開
Come the morn she goes
品味著她殘留的氣息
The taste of her remains
在我腦海中,我看到了我們搖曳的身影
And in my mind, I see us sway
我們親吻著,我們搖擺著
我們親吻著,我們搖擺著

translate左首online 嘅情歌
啊,我的愛人,她正守候著我
O my sweet love, she waits for me,
穿過了風暴和陽光,跨越了陸地和海洋
Through storm and shine, cross land or sea.
我沖向了她,我倆就在一起
I run to her and together we,
我們親吻著,我們搖擺著
我們親吻著,我們搖擺著

她動人心弦的身姿讓我熱情似火
Her graceful shape I heave on high
我一手把她攬入懷中
And in one hand I hold her nigh
她的雙唇因等待而保持著濕潤
Her waiting lips are never dry
我們親吻著,我們搖擺著
我們親吻著,我們搖擺著

早晨來到,她卻離開
Come the morn she goes
品味著她殘留的氣息
The taste of her remains
在我腦海中,我看到了我們搖曳的身影
And in my mind, I see us sway
我們親吻著,我們搖擺著
我們親吻著,我們搖擺著

translate左首online 嘅情歌

做咩排版亂曬
有冇得伸手

有,返去放上黎
作者話見我骨骼精奇比我去私下share比人

唔該巴打

睇落有開埋景深都可以60fps真係幾想見識下
有咩得罪多多包涵

佢地係絲打所以高過你

agree

發現高質新人

Btw,我今日win10更新完上唔到網,點搞
明明連線無問題
有咩得罪多多包涵

佢地係絲打所以高過你

agree

明明呢到無揸fit人,同埋得兩個仲淫過我既有丁絲打
發現高質新人

明明連線無問題

Lan線?
有咩得罪多多包涵

佢地係絲打所以高過你

agree

黃字揸fit人 其他皆平等
發現高質新人

明明連線無問題

咁大獲

開機更咗勁耐,啲大更新黎,更完就咁
發現高質新人

明明連線無問題

Lan線?

唔關事,一直wifi上,
如果要插lan線先上到,就應該有得set返
有咩得罪多多包涵

佢地係絲打所以高過你

agree

黃字揸fit人 其他皆平等

黃字揸fit人
有咩得罪多多包涵

佢地係絲打所以高過你

agree

其中一個就係你囉,整完容好似未出某啲圖,
明明幫你做完問卷調查答咗右邊靚啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞