[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

太刀,吸血嗰把魔神器
話說仲有一把武器,唔記得係唔係dlc先有武器,
又係太刀樣,蓄力攻擊會有劍氣既沖擊波飛出黎,
呢兩把我覺得係game入面最型既武器,
如果太刀唔係雙手武,我一定左手一把,右手一把

Ebony Blade 係唔係計雙手劍???
我見係收係背後,但又係太刀咁樣

型既都係雙手武器,
證明雙手戰士流先係最正

弓先最型

法師>all

我對弓箭情有獨鍾
無論電影定小說,有渣弓既角色我就會勁鍾意
有種獨特既美感唔識形容

我同你一樣
不過我鍾意魔法師
手長鬼巴打(定絲打??)
原本果條DOWNLOAD LINK死左
你試下呢個WORK唔WORK
https://www.sendspace.com/file/25ill3

我唔肯定係咪剩係得個ESP檔

thanks
宜家唔係屋企,翻去試試

小心中毒

唔只一個esp檔,有meshes同texture
想問如果down special edition既mod落skyrim用唔用到架

漢化得其他唔知

哈哈哈哈哈哈

做乜咩

好型

霸氣到

太刀,吸血嗰把魔神器

型既都係雙手武器,
證明雙手戰士流先係最正

弓先最型

法師>all

但係高級法師唔用武器

太刀,吸血嗰把魔神器

型既都係雙手武器,
證明雙手戰士流先係最正

弓先最型

法師>all

我對弓箭情有獨鍾
有種獨特既美感唔識形容

我同你一樣
不過我鍾意魔法師

鍾情召喚師/馴獸師
通常佢地都好有愛心

小心中毒

唔只一個esp檔,有meshes同texture
想問如果down special edition既mod落skyrim用唔用到架

漢化得其他唔知

哈哈哈哈哈哈

做乜咩

因為個頭飾原版skyrim既mod比作者刪左
得翻special edition有得down
所以就試下將SE既mod用落Skyrim睇下會點

型既都係雙手武器,
證明雙手戰士流先係最正

弓先最型

法師>all

我對弓箭情有獨鍾
有種獨特既美感唔識形容

我同你一樣
不過我鍾意魔法師

鍾情召喚師/馴獸師
通常佢地都好有愛心

通常都係蘿莉黎

弓先最型

法師>all

我對弓箭情有獨鍾
有種獨特既美感唔識形容

我同你一樣
不過我鍾意魔法師

鍾情召喚師/馴獸師
通常佢地都好有愛心

通常都係蘿莉黎

因為本身戰鬥力唔夠
用怪獸搭夠

我鍾意火球亂飛,又閃電又火球
大陸妹返來嚕

好耐冇見大家
(最尾都係整容失敗 )
伸手黨好恐怖
好彩無人係度問點樣裝mod/點樣裝FNIS/點樣變到好似xxx咁既樣/唔睇required mod之後問點解唔work既
依度d人高質

可能係上面教左掛
大陸妹返來嚕

好耐冇見大家
(最尾都係整容失敗 )

Hello
大陸妹返來嚕

好耐冇見大家
(最尾都係整容失敗 )

Hello

早排STEAM蝙蝠俠特價, 買返晒成SET嚟煲

返來skyrim感覺真好

大陸妹都感染左batman果種黑暗

而家應該冇咁蘿利

好想裝ENB

件衫好靚
點解我都搵唔到D似樣D嘅衫

好想裝ENB

裝啦
TeamSpeak同fd玩大家一齊玩一定會串下大家架啦 屌你老味串幾句又唔得就濫權kick鳩我
返返黎仲話我同啲台狗一樣 又話咩擺我上高登 如果唔係入面有真人啲fd就真係直接屌鳩佢
TeamSpeak同fd玩大家一齊玩一定會串下大家架啦 屌你老味串幾句又唔得就濫權kick鳩我
返返黎仲話我同啲台狗一樣 又話咩擺我上高登 如果唔係入面有真人啲fd就真係直接屌鳩佢

你做咩成日打機都比人鬧架

好想裝ENB

件衫好靚
點解我都搵唔到D似樣D嘅衫

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/15529/?
依個mod都幾舊下 你件衫咪仲靚咪玩啦
我裝唔到ENB影出黎既效果好差啊屌

我都有見過呢個MOD
但"立"下眼睇佢第一張screenshot覺得唔靚就冇DL到
原來仲有另一款

為左skyrim 儲錢同乳毛一齊砌新電腦啦
想問下skyrim有冇個似樣D嘅沙灘
而家咁影好格硬

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞