[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
啱啱玩見到條女好靚 打指令收做follower先

我用指令娶左Morthal 個女吸血鬼

我只想同Serana結婚 佢係唯一令我覺得真心鍾意dragonborn既npc
但因為佢唔想受結婚依個祝福
所以決定唔會係Skyrim同任何其他npc結婚

好似有mod 同佢結婚

不過有幾十樣前置MOD要裝

你講緊18x個隻?
要FNIS/Sex lab/Skeleton/Ragdoll個種?

唔關事
首先要裝佢結婚MOD
如果你有隨從MOD要裝另一個MOD PATCH番
但佢對白又有BUG BUG地所以要另一個FIX佢對白
果個MOD同結婚MOD又要裝一個PATCH

我只想同Serana結婚 佢係唯一令我覺得真心鍾意dragonborn既npc
但因為佢唔想受結婚依個祝福
所以決定唔會係Skyrim同任何其他npc結婚

好似有mod 同佢結婚

sor我嫌佢唔夠cannon 我都知我癡左線
但mod左之後就好似直接奪去左佢被強姦過後既不安,當左佢好容易走出陰影咁。
佢既然講到話同dragonborn一齊無論去邊都願意,咁就同居咪算囉

邊個比人女女女?

你知道要點先可以成為吸血鬼真祖嗎 (唔知中文係咪咁叫)
要比魔神Molag Bal女女女過然後死唔去,佢就會賜予你吸血鬼既純血,比你非常厲害既力量。Serana當年就係成家擺Molag Bal,亦將佢當祭品光榮咁奉獻左上去…

咁即係佢變左老江湖?
仲要封左幾千年

係呀 佢好慘
btw其實ESO有條questline就係講點樣成為吸血鬼真祖,第一個比Molag Bal強姦個個女人叫Lamae,佢有詳細講純血吸血鬼點誕生,引致佢憎恨Arkay同Molag Bal

依家對佢又愛又恨
愛佢又樣靚身材正 恨佢比人女女女過
鄰國人真係好玻璃心

做咩

eso 漢化要click 一下左下支支國旗先轉成漢化,本身都知繁中要換民國旗會出事
鄰國人真係好玻璃心

做咩

eso 漢化要click 一下左下支支國旗先轉成漢化,本身都知繁中要換民國旗會出事

笑左 咁佢地點解要用繁中?無殘體漢化咩?

痴撚線 如果美國佬要將美國英文轉做英國英文咁又用美國國旗呀?
有無人get到我講乜?
鄰國人真係好玻璃心

做咩

繁中係我要求嘅
主要係比台灣人/香港人用
同埋頂唔順班on9 d地名翻譯 自己搞一個
鄰國人真係好玻璃心

做咩

繁中係我要求嘅

用香港𣄃咪得
鄰國人真係好玻璃心

做咩

繁中係我要求嘅

用香港𣄃咪得

鄰國人真係好玻璃心

做咩

繁中係我要求嘅

用香港𣄃咪得

第一次聽香港旗
明明一係叫香港區旗,一係叫龍獅旗,
都可以話係香港旗

做咩

繁中係我要求嘅

用香港𣄃咪得

第一次聽香港旗
都可以話係香港旗

叫開風扇旗

繁中係我要求嘅

用香港𣄃咪得

第一次聽香港旗
都可以話係香港旗

叫開風扇旗

唔通提議隊短巴打當住大陸人面前用龍獅旗咩
總之用紅色嗰支區旗一定無問題

繁中係我要求嘅

用香港𣄃咪得

第一次聽香港旗
都可以話係香港旗

叫開風扇旗

唔通提議隊短巴打當住大陸人面前用龍獅旗咩
總之用紅色嗰支區旗一定無問題

不過繁中好多時都係台灣做代表咁,簡就中國做代表
頭先down左Clockwork個mod黎玩
屌 比佢嚇撚死
你地如果鍾意恐怖野一定岩玩

屌 比佢嚇撚死

屋企無屎片 不了
屌 比佢嚇撚死

屋企無屎片 不了

唔恐怖既
發現N網有奇怪觸手mod
發現N網有奇怪觸手mod

咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞