[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
屌你老味咪撚喺個skyrim台度講OW得唔得呀
都比你地講一兩句唔理你地 你地仲講十鳩幾次
要講就去返OW台啦
連囝幾時搞返個block人可以大家睇唔到大家嘅功能

咪再用size=1啦,成日較細啲字,睇到人眼殘咩
梁國雄議員!

無話比你地睇喎

on9 我講故又冇人應機,深夜台講下第二樣都唔得
ow post 黑沙post入面d人都on99
你地有人貼圖有人問野咪講囉
你係到講r6 係到叫春感情台就得,我地講兩句就唔得

屌你睇下笠冬係咪講一兩句

本黎呢個都係吹水post
講下有咩所謂
你發脾4叫春個陣咪又係咁
要講就去返OW台啦

梁國雄議員!

無話比你地睇喎

本黎呢個都係吹水post
講下有咩所謂
你發脾4叫春個陣咪又係咁

你試下去第二個遊戲台post講其他game睇下有無人屌你
明明話緊笠冬又關你咩事
唔嘈喇
講返上古卷軸啲野

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

呢張仲係半年前嫁 新影既相未放入手機 仲係電腦

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

好想開po 問有冇eso嘅連登手足

開完叫佢地入黎

開完叫佢地入黎

聽日開下先

開完叫佢地入黎

聽日開下先

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

手機有steam雲端?

咩係eso

咩係eso

上古卷軸onlne
要講就去返OW台啦

梁國雄議員!

無話比你地睇喎

唔好嘈唔比你地鬧交
正所謂相嗌唔好口,夠薑就隻揪,
出黎間贏我先好嘈

前面我咪講過我身型好似John Cena

挑,操開拳既都知對無操過拳既人只係大隻當老襯
比你去力威練到胡師傅咁又點,對手只會覺得你速度慢過隻烏龜
因為技巧=0,又唔識防人地,又唔識解鎖,到時只係一個沙包

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

左下角個屎忽搶哂鏡

問啦 我好耐無玩 今日都開翻隻game update緊

問啦 我好耐無玩 今日都開翻隻game update緊

隊短巴!!!

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

左下角個屎忽搶哂鏡

梁國雄議員!

無話比你地睇喎

唔好嘈唔比你地鬧交
正所謂相嗌唔好口,夠薑就隻揪,
出黎間贏我先好嘈

前面我咪講過我身型好似John Cena

挑,操開拳既都知對無操過拳既人只係大隻當老襯
比你去力威練到胡師傅咁又點,對手只會覺得你速度慢過隻烏龜
因為技巧=0,又唔識防人地,又唔識解鎖,到時只係一個沙包

起碼出到街嚇到人先

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

手機有steam雲端?

1.手機steam㩒落自已profile個圖片庫
2.再揀你要張相
3.再㩒落張相度 佢會轉左做瀏覽器
4.再copy你上面個網
Done
電腦就可以直接喺steam copy link 不過只限手機同steam 有其他方法up圖請指教

之前提過打tm影相囉
btw,幾靚

你係咪steam買?

係 做咩 雲端?

左下角個屎忽搶哂鏡

錄音姬壞壞der
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞