[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

咁都可以相認

香港每日咁多人見工,咁多人in人,邊會咁易丫

你邊行

新界非文職

仆街 我都係新界

吹水昨話

利申:新界西

唔講

聽日要in人

咁都可以相認

你邊行

新界非文職

仆街 我都係新界

咁都相認到

唔講

聽日要in人

咁都可以相認

你邊行

新界非文職

仆街 我都係新界

咁都相認到

返工時間朝10晚7咁上下?

咁都可以相認

你邊行

新界非文職

仆街 我都係新界

咁都相認到

返工時間朝10晚7咁上下?

朝九晚六

你邊行

新界非文職

仆街 我都係新界

吹水昨話

利申:新界西

新界咁撚大 邊有咁易撞到

咁又係 依個世界咁大 邊有咁易撞到我個女朋友
香港真係會用心長時間煲生活GAME嘅人真係唔多
個個都話自己人生已經夠忙,
打機一係PVP,一係就任務衝等>封頂>棄GAME
但其實生活GAME係有種second life感覺
可以過三次元過唔到嘅人生
我本身都有玩黑沙,但黑沙自由度其實唔夠skyrim同fallout
黑沙基本上係跑日貢任,貿易運下貨

紅字我好認同,我好鐘意係game入面既身份,role-playing滿足到我二次元既需求
但我打Skyrim打到比條仔話唔明點解我會開始背lore,問我虛擬既野有咩意思
佢都唔明咩叫 immersion

不過我玩skyrim同fallout一有console又會手痕cheat
我本身好鍾意玩生活同MOD,當年GTAIV要拆檔案都一樣照研究
希望SKSE快啲搞掂個64bit版,同埋nexus加返CBBE
有Bodyslide冇CBBE,即係英雄無用武之地

UNP?

個人感覺上CBBE啲BODY好似好啲
可能係之前FO4用慣咗
睇嚟32bit版本嘅NIF都應該可以用到係64bit
等我DL返佢32bit個v3.4f搞下BODY先

同感 CBBE圓潤好多

UNP多豐滿
香港真係會用心長時間煲生活GAME嘅人真係唔多
個個都話自己人生已經夠忙,
打機一係PVP,一係就任務衝等>封頂>棄GAME
但其實生活GAME係有種second life感覺
可以過三次元過唔到嘅人生
我本身都有玩黑沙,但黑沙自由度其實唔夠skyrim同fallout
黑沙基本上係跑日貢任,貿易運下貨

紅字我好認同,我好鐘意係game入面既身份,role-playing滿足到我二次元既需求
但我打Skyrim打到比條仔話唔明點解我會開始背lore,問我虛擬既野有咩意思
佢都唔明咩叫 immersion

不過我玩skyrim同fallout一有console又會手痕cheat
我本身好鍾意玩生活同MOD,當年GTAIV要拆檔案都一樣照研究
希望SKSE快啲搞掂個64bit版,同埋nexus加返CBBE
有Bodyslide冇CBBE,即係英雄無用武之地

UNP?

個人感覺上CBBE啲BODY好似好啲
可能係之前FO4用慣咗
睇嚟32bit版本嘅NIF都應該可以用到係64bit
等我DL返佢32bit個v3.4f搞下BODY先

同感 CBBE圓潤好多

UNP夠豐滿
得意妹請左乳毛叫佢全post 一人送一張1080
得意妹請左乳毛叫佢全post 一人送一張1080

肯定係我先算

星期五啲人消失曬

星期五啲人消失曬

得我毒在家中?

一陣見工
個半月之後砌機R7 1700x+GTX 1080ti+16GB 144hz mon可以玩到咩ENB 求推介

星期五啲人消失曬

得我毒在家中?

You are not alone

星期五啲人消失曬

得我毒在家中?

玩下skyrim po下相上黎啦

星期五啲人消失曬

得我毒在家中?

玩下skyrim po下相上黎啦

等陣po# m痛到郁唔到坐左係床度

星期五啲人消失曬

得我毒在家中?

一陣見工

唔係三點掛

星期五啲人消失曬

得我毒在家中?

一陣見工

唔係三點掛

星期五啲人消失曬

得我毒在家中?

一陣見工

唔係三點掛

信你地一成

假嘅我切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞