[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

頭先終於login左 206CP
原來我係EP。係刺客 另外有個DK level49。而家到底點玩 咩方向 有無啲咩參考build

睇咩種族wo
黑精法龍騎輸出第一
高精術士續航最勁
紅衛應該就夜刃
聖騎比較百搭

老實講個人覺得法系比較好玩
dk lv 49 快d升多1lv,咁你就兩隻206cp 角
我有1隻高精術士,正身,dps+補
1隻帝國物龍騎,想打坦但裝仲諗緊點搞
1隻高精法聖騎,pve為主,dps+補
最後一隻黑精法龍,純pvp dps

原來係level47 imperial DK。仲有nord nightblade
姐係點

帝國龍騎當然係首選物理系龍騎,打坦會更好,但法龍都ok

至於nord nb 乜野令你覺得諾德呢d老粗做到殺手 但當然eso 比較自由,我都見過幾個,雙手大劍刺客

我一開始睇樣咋 咁慘有無得轉race。
我而家用緊五件nightmother 四件hunding rage。呢啲裝係咪已經掉得

night mother gaze 定embrace?
hr + gaze唔錯,但我個人建議viper >>> hunding rage,頭肩改用怪物頭肩(selena/engine呢d),viper 3件係飾品,一件係身,gaze就全身4件中甲+一把武器

睇你想唔想副手用雙持,副手用雙持可以有一把刀用viper 咁就可以2+5+5

係night mother gaze。咁又要整過套裝 係咪要買dlc

viper 要進入刷fungal 地獄 你去排副本,fungal grotto I,不停咁刷順便當升lv 入場個陣出team 頻話looking for viper jewels,睇下有冇隊友出左viper 首飾唔要會讓比你,首飾唔算難刷嘅,頭王尾王都有機會出

頭先終於login左 206CP
原來我係EP。係刺客 另外有個DK level49。而家到底點玩 咩方向 有無啲咩參考build

睇咩種族wo
黑精法龍騎輸出第一
高精術士續航最勁
紅衛應該就夜刃
聖騎比較百搭

老實講個人覺得法系比較好玩
dk lv 49 快d升多1lv,咁你就兩隻206cp 角
我有1隻高精術士,正身,dps+補
1隻帝國物龍騎,想打坦但裝仲諗緊點搞
1隻高精法聖騎,pve為主,dps+補
最後一隻黑精法龍,純pvp dps

原來係level47 imperial DK。仲有nord nightblade
姐係點

至於nord nb 乜野令你覺得諾德呢d老粗做到殺手 但當然eso 比較自由,我都見過幾個,雙手大劍刺客

我而家用緊五件nightmother 四件hunding rage。呢啲裝係咪已經掉得

hr + gaze唔錯,但我個人建議viper >>> hunding rage,頭肩改用怪物頭肩(selena/engine呢d),viper 3件係飾品,一件係身,gaze就全身4件中甲+一把武器

睇你想唔想副手用雙持,副手用雙持可以有一把刀用viper 咁就可以2+5+5

係night mother gaze。咁又要整過套裝 係咪要買dlc

viper 要進入刷fungal 地獄 你去排副本,fungal grotto I,不停咁刷順便當升lv 入場個陣出team 頻話looking for viper jewels,睇下有冇隊友出左viper 首飾唔要會讓比你,首飾唔算難刷嘅,頭王尾王都有機會出

咁如果想打料整裝 應該去邊度好?

姐係點

你依家用緊咩飾品?btw 加我好友@Mouth_Explosion

打料整裝....其實hunding 同gaze 都已經唔錯

姐係點

你依家用緊咩飾品?btw 加我好友@Mouth_Explosion

我夜小小再玩,加你。但係我gaze錯位 應該要整翻兩件。
而家好似都係用緊廢飾品。有件咩agility necklace。
我上網睇好似vicious ophidian勁。同埋velidreth。
我諗我啲技都要洗點

我夜小小再玩,加你。但係我gaze錯位 應該要整翻兩件。
而家好似都係用緊廢飾品。有件咩agility necklace。
我上網睇好似vicious ophidian勁。同埋velidreth。
我諗我啲技都要洗點

vo 就算啦要打試練(12人高難度副本)
好開心終於有人同隊短玩ESO

你應該開心

手長鬼

手長鬼

我得妹

手長鬼

我得妹

之前開po問野改左個名
費事問個陣比人認到
宜家個po沈左所以改翻

手長鬼

我得妹

之前開po問野改左個名
費事問個陣比人認到
宜家個po沈左所以改翻

我試過開ies post 入面一堆丁圖比我d fd 認到笑到依家

手長鬼

我得妹

之前開po問野改左個名
費事問個陣比人認到
宜家個po沈左所以改翻

我試過開ies post 入面一堆丁圖比我d fd 認到笑到依家

我同你差唔多
不過係開左po之後上左蘋果
然後個fd cap左篇報道whatsapp度問係咪我

後來發覺同我同屆既中學同學都知道左

對二次元既女對到悶
對二次元既女對到悶

識下現實囡囡
對二次元既女對到悶

識下現實囡囡

mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞