[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
最近無po圖無人討論

Eso pre order 左morrowind 月底有得偷跑
Eso pre order 左morrowind 月底有得偷跑

係preorder可以早玩定點

pre order 左 22號有得入去玩
今朝官方宣布

出事啦

你隻左眼做咩

件衫勁型 但頭箍唔襯

件甲隻game原本有
仲要重甲黎
原來連登仲有咁多人玩skyrim
係steam買咗SE,見佢係64bit
點知,冇乜MOD用,SKSE又用唔到
SkyUI都只能去到2.2
CBBE google搵到但nexus顯示為File not published
咁多MOD都用唔到,Bethesda推個SE版出嚟乜???

而家唯有匿埋係架紅船Scarlett度打發下時間

CBBE google搵到但nexus顯示為File not published

SE 行64bit 會少d ctd
好似係 不過時辰到邊個都避唔到
同埋整合左d enb 同漢化,fix 左bugs

其實嚟嚟去去都係嗰幾個人

pre order 左 22號有得入去玩
今朝官方宣布

件衫勁型 但頭箍唔襯

件甲隻game原本有
仲要重甲黎

隻色同detail唔同左喎 比原本既型好多

mod 黎

<--好似依個表情

改名 換返藍字

其實嚟嚟去去都係嗰幾個人

可以自己加人,你裝個Amazing Follower Tweaks
就可以加大你出擊嗰team人到5個,其他可以放係船度
(用Dismiss but hang around here)
張相入面啲日本妹係standalone follower嚟
如果因為任務或犯罪值溝通唔到,可以用Cheat Room
當spell咁強制佢做follower同teammate
或者用paycrimegold直接清犯罪值,
好多standalone follower都會集中係Whiterun出現
(傳聞話因為Whiterun可以解決follower bug)
香港真係會用心長時間煲生活GAME嘅人真係唔多
個個都話自己人生已經夠忙,
打機一係PVP,一係就任務衝等>封頂>棄GAME
但其實生活GAME係有種second life感覺
可以過三次元過唔到嘅人生
我本身都有玩黑沙,但黑沙自由度其實唔夠skyrim同fallout
黑沙基本上係跑日貢任,貿易運下貨
想請教下,本身用imac玩,會裝mod(除左graphics mod),但唔可以heavy modding 同玩enb因為推唔郁
如果想砌部玩到enb,可以玩多少少graphics mod既機要幾錢
想請教下,本身用imac玩,會裝mod(除左graphics mod),但唔可以heavy modding 同玩enb因為推唔郁
如果想砌部玩到enb,可以玩多少少graphics mod既機要幾錢

heavy modding嘅話同記憶體有關
32bit嘅版本行唔到,會好易CTD
但64bit又唔係太多MOD可以俾你用
ENB好睇你張graphic card,即使同廠唔同型號出嚟效果都唔同
不過因為ENB可以自己詳細調較,唔啱可以較到啱為止
ENB其實主要係俾以前DX9嘅GAME用,可以解除DX9嘅限制
用盡你張graphic card嘅rendering
如果你新砌打機用嘅PC,而家市面上大部份都OK
但要記住一點,會發生CTD唔關部機事,
係隻GAME本身有記憶體上限問題
要64bit版本(Special Edition)先可以加大個上限

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞