[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
硬件台d高手話我似死左隻牛,放心曬,等兄弟考完final 就去換牛

痴撚線用魯大師

見可以測呢樣測個樣先裝,呢舊野有咩毒?

依個世界有CPU-z
定你用魯大師check其他野

之前黎測下display 之類,兩年前裝

同埋可以顯示到個溫度/風扇轉速,所以就用

CPU-z都好似得
有無人有去金鐘老麥

無 覺得好mk 我太毒啦唔啱去

女人去到比人屌收兵
乜真係好多mk仔去咩?

我之前話想去咪就係呢單野囉
硬件台d高手話我似死左隻牛,放心曬,等兄弟考完final 就去換牛

痴撚線用魯大師

見可以測呢樣測個樣先裝,呢舊野有咩毒?

依個世界有CPU-z
定你用魯大師check其他野

之前黎測下display 之類,兩年前裝

同埋可以顯示到個溫度/風扇轉速,所以就用

CPU-z都好似得

有無人有去金鐘老麥

女人去到比人屌收兵
乜真係好多mk仔去咩?

mk
有無人有去金鐘老麥

女人去到比人屌收兵
乜真係好多mk仔去咩?

mk

你地幾時po圖黎
新加入 玩緊Legendary Edition
CBBE HDT
想問邊個mod可以令畫面顔色飽和度同對比度高d
新加入 玩緊Legendary Edition
CBBE HDT
想問邊個mod可以令畫面顔色飽和度同對比度高d

Sweetfx或者ENB㩒shift+enter可以較
ESO其實仲有無人玩緊..想玩下...

召喚隊短!!!

召喚隊短!!!

召喚隊短!!!

依家總共三個人玩

我同遊戲巴玩緊
好似有位想買
漢化依家得簡中,希望大家都可以用住先,我查佢d文句查到我想殺人 你地覺得邊句文句唔通順可以同我講
咁我整繁中就簡單好多

我同遊戲巴玩緊
好似有位想買
漢化依家得簡中,希望大家都可以用住先,我查佢d文句查到我想殺人 你地覺得邊句文句唔通順可以同我講
咁我整繁中就簡單好多

我意思係成隻GAME仲有無人玩緊,唔想入到去好似死城咁

你見原本叫skyrim討論區都改名

我同遊戲巴玩緊
好似有位想買
咁我整繁中就簡單好多

改做Bethesda遊戲集中討論區有無得諗

又玩番NORD

又玩番NORD

吸血鬼
利申dawnguard

我同遊戲巴玩緊
好似有位想買
咁我整繁中就簡單好多

大把人玩 主城野外都好多人

又玩番NORD

吸血鬼
利申dawnguard

dawnguard比我殺晒

我同遊戲巴玩緊
好似有位想買
咁我整繁中就簡單好多

改做Bethesda遊戲集中討論區有無得諗

咁又可以講FO4

又玩番NORD

吸血鬼
利申dawnguard

dawnguard比我殺晒

隻眼

我同遊戲巴玩緊
好似有位想買
咁我整繁中就簡單好多

證明幾少人玩緊

我同遊戲巴玩緊
好似有位想買
咁我整繁中就簡單好多

證明幾少人玩緊

你走啦

我同遊戲巴玩緊
好似有位想買
咁我整繁中就簡單好多

證明幾少人玩緊

你走啦

咁就會無哂人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞