[PC]上古卷軸討論區 11 HL3出先定上古6出先?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

ESO係咪收左皮...想玩都玩唔到...

星期一維護

4點開始,幾點完答你唔到

仆街尋日攪完漢化就訓左, 仲諗住今日放工9沖返歸玩
啱啱玩見到條女好靚 打指令收做follower先

我用指令娶左Morthal 個女吸血鬼

我只想同Serana結婚 佢係唯一令我覺得真心鍾意dragonborn既npc
但因為佢唔想受結婚依個祝福
所以決定唔會係Skyrim同任何其他npc結婚

好似有mod 同佢結婚

我只想同Serana結婚 佢係唯一令我覺得真心鍾意dragonborn既npc

好似有mod 同佢結婚

sor我嫌佢唔夠cannon 我都知我癡左線
但mod左之後就好似直接奪去左佢被強姦過後既不安,當左佢好容易走出陰影咁。
佢既然講到話同dragonborn一齊無論去邊都願意,咁就同居咪算囉

邊個比人女女女?
繁中漢化初版即將啟動

好似有mod 同佢結婚

sor我嫌佢唔夠cannon 我都知我癡左線
但mod左之後就好似直接奪去左佢被強姦過後既不安,當左佢好容易走出陰影咁。
佢既然講到話同dragonborn一齊無論去邊都願意,咁就同居咪算囉

邊個比人女女女?

你知道要點先可以成為吸血鬼真祖嗎 (唔知中文係咪咁叫)
要比魔神Molag Bal女女女過然後死唔去,佢就會賜予你吸血鬼既純血,比你非常厲害既力量。Serana當年就係成家擺Molag Bal,亦將佢當祭品光榮咁奉獻左上去…

咁即係佢變左老江湖?
仲要封左幾千年
我轉職了
我轉職了

咩職?
我轉職了

咩職?

廢青
我轉職了

咩職?

廢青

之前咩職
我轉職了

咩職?

廢青

之前咩職

學生(半退休)
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/817811809132669444/0D52AAB0E365BF7A173CF8FE774DEC3C031FE9EA/

邪王真眼

咩黎?

四五年前一套動漫嘅term
當我冇講過啦
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/817811809132669444/0D52AAB0E365BF7A173CF8FE774DEC3C031FE9EA/

邪王真眼

咩黎?

四五年前一套動漫嘅term
當我冇講過啦

無睇過動漫
其他人去曬邊?
鄰國人真係好玻璃心
鄰國人真係好玻璃心

符合國情
鄰國人真係好玻璃心

做咩

好似有mod 同佢結婚

不過有幾十樣前置MOD要裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞