黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(8)

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
憲哥都咁講班妓記酸民冇得再話峮峮啲咩啦
今朝啱啱睇完 佢笑到傻左😂😂佢自己平時關主大會考成日畫老皮😵
酸民: i don't give a fuck

酸民有腦就唔會做酸民
唔明佢地 不過呢種變賣本身有嘅產品而又冇搞到其他人都ok嘅 賣追思會嗰啲得一次又有實際意義就真係仆街
應該佢每個回覆有佣
跟得唔係好貼 我想問佢地有無正式公開過 我對上次記得之前狗仔影佢地 小鬼係唔認嘅...
佢之前啲言論可能同荷蘭叻差唔多,但成就勁佢好多,係台灣憲哥先係娛樂圈數一數二嘅大佬 ,啲節目到而家仲咁受歡迎,相反荷蘭叻除咗拍馬屁同做啲柒角識之外仲識啲咩

加上咁次真係睇得出佢對後輩真係幾好
無正式公開 不過近排都成日俾D兄弟拎上節目笑
終於有機會去了解女朋友平時做野既地方
兩個人個日都好開心
有鬼怒穿唔係大曬

利申我個本送左比人,我朋友不知幾感激
https://youtu.be/K4hijz1MBms

好鐘意呢段 幾可愛🥺🥺❤️
https://youtu.be/_VS1rTOUJFA
小鬼真係好好
你個名🤣阿米
你話有個咁好嘅朋友幫你解圍幾難得🤧🤧🤧
本身佢都好維護台灣演藝圈,早幾年金鐘獎班評審批評節目質素,有一項獎寧願從缺,提名都冇,佢唔忿氣係fb同當日大會上鬧返班評審同政府轉頭

之後有個從政既話佢放屁,憲哥叫佢道歉,仲同沈玉琳上節目同佢辯論
話佢口臭我絕對認同
但奶共比起其他人(小s,黑人夫婦,侯佩岑,林志玲)真係算係咁
起碼佢有心留係台灣培育接班人先
3個節目唔係講玩 大熱門錄親都錄到凌晨3,4點高峰時期錄完可以食早餐
連登盡量唔好用emoji
好可愛
唔識飲水思源
小s
摺咗康熙諗住搬去中國搞
搞知搞唔掂
有錢溫就唔記得冇台灣佢哋咩都唔係,唔係台灣啲節目劇集台灣嘅音樂,佢哋有鬼人識
唔幫都算,之前口罩事仲屌返台灣政府轉頭,嘔心到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞