黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(8)

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
同佢99一樣 由國小就已經受人歡迎
新post留名

今日係咪頭七 定係尋日已經係?

今日係咁loop《黑心傷品》呢隻碟,係我個人最愛
我都係 好鍾意澀谷
我咁啱嗰日要home office
無聊check一check message
見到蘋果noti張相係楊丞琳同小鬼
好奇望多兩眼caption 話小鬼死咗
我大嗌咗聲what出嚟
我都係
細個個陣loop得第二多係依首
第一首係不屑
呢首同漩渦都鍾意
漩渦仲要係怪獸幫佢作
嗰日都係wfh
嚇到個人都唔識反應
但嗰日下晝好平靜
夜晚睇返先
嗰日下晝即刻開d live嚟睇
夜晚佢d藝人朋友開始post佢d相出嚟
我就忍唔住眼濕濕了
多謝你連續幾日都咁關心小鬼喎 連續幾個post都見到你
你未來一定有件慘過番印度既事等你 就係落地獄
最後警告who are you?
你關心社會關心到要出warning?
玩很大真係有機會摺埋
前後左右都好深印象
因為記得有集娛百dancing queen幫首歌編舞 好好笑
我覺得係好 大家仲點錄 我地仲點睇 況且憲哥都老

咪理條傻鳩
Btw想知啲pr公司請啲打手無人覆
係咪無人工收
應該係拉 冇人覆都有鐘賺 咁係人都去做
有錢賺
block 咗佢好耐
煩膠到
已經用不推文 冇人迫佢睇
理智角度去睇,點可以話唔拍就唔拍?最多都係抖多排就要復工。
接棒計坤達肯定首選,觀眾/FANS一定會易接受。
好坦白邊個新仔去都會比較,控制唔好分分鐘收檔。只係唔知極智0個邊點傾,佢地電視台/製作單位D關係係咪好似都可以有商有量咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞