黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(8)

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
好憎d 仆街黃牛
唔通佢地知一定會買飛
痴q線
因為經歷過所以感同身受
每次拍拖就係留係峮峮間屋仔
一眼睇哂咁大
肯定滾石內部職員
調返轉個角度就係佢地呢段關係真係好開心
所以先咁易滿足 鬼哥成個星期啦 重係好掛住你
峮峮係時候要放低小鬼啦
小鬼喺佢嘅星球會保佑同祝福你咖
追思會會唔會YouTube Live直播
事實上,小鬼過往對戀情一向保密到家,有資深記者透露他為了護愛曾「偷偷躲在路燈旁」,只為確認記者是否離開。

好到咁 點放低佢
好多只係工作上接觸既後輩都未放得低
更何況係俾鬼哥錫到燶既女朋友
俾啲時間佢慢慢黎啦
就係要識得放低
時間唔係問題
我驚佢一世不婚呀
同埋覺得就算搵到第二個錫佢嘅人
都唔會變返以前嗰個咁樂觀嘅峮峮
呢排有睇返佢啲綜藝
覺得佢真係好可愛同好開心
要第二個黃鴻升出現

本身兩個節目既接班人
What? 仲要收錢
What? 仲要收錢
平時真係唔會po嘢 但好多謝樓主開個thread 對唔住請允許我打好長一篇文

每日見到「再見小鬼」新聞標題真係好心悒 真係好傷心成日喊又無乜人明白 2012年開始睇台灣節目一個鐘意小豬嘅朋友介紹左娛百比我睇 都鐘意豬鬼亦追過小豬一陣 但我就愈嚟愈嚟愈留意小鬼 同鐘意佢演剩女保鏢嘅何仲祈2013超有感就去到顛峰 嗰陣媒體都叫佢「亞洲小天王」雖然每次話鐘意佢d人都會唔了解 但我覺得佢好靚仔 又覺得佢同丞琳嘅故事好甜 超有感愈聽愈正 (雖然其實有時會笑下超級煩d歌詞 )不屑同千分之一係我最鐘意嗰兩首 😭
娛百d live就算佢地傾下計我都好鐘意睇 有佢就會睇 戀愛百分百又好 百分百客服專線呢d 後來一直到豬鬼變世紀仇人然後佢退出真係好唔開心...但feel到佢想要新嘗試 拿破侖換髮型加上大滑鐵盧真係一度好怕佢會質疑自己

「習慣了一切都理所當然 習慣你成為我習慣的習慣」

無再追得佢咁貼 但見到佢一路出現喺唔同節目 好似慢慢習慣左佢嘅存在 一直到呢件事發生左 當時上緊堂 見到上熱搜 我好篤定係認錯人 放底電話當無事 後尾愈黎愈唔妥 朋友開始搵我 一切一切好唔真實 見到「享年」「年僅」真係喊出嚟 😭

佢一路好努力 真係零負評 緋聞都無幾個 呢幾日一路問個天 點解係佢 主動脈剝離十萬分之一嘅機會點解發生喺一個每年體檢健康嘅佢身上...頭先又睇番佢同威廉愚人節演嗰場戲 惡都有魅力過人 其實咁多日都無實感

因為生命不過就短短幾十年的旅程

琴日開始嘗試接受 呢兩日聽緊兩個人同忘了我...地球上最浪漫的一首歌 愛的主旋律 村上的貓 佢真係好多好歌 咁好咁有才華嘅藝人點解條路咁難行 💔眼見事業有番起色就要帶佢走...我好掛住佢嘅笑聲 笑起上嚟嘅酒窩...其實睇番以前d片佢真係老左好多 可能真係都幾攰 聽左憲哥講咁多話已經交代左身後事 加上珺珺嗰番說話 我真係好傷心 如果憲哥無誇大 3秒就走左 點都救唔番 之前重怪個天 其實佢可能自己都知有事 但點解唔講呢😭😭😭 聽完我不要長生不老後面嗰段我想講 我好掛住你啊黃鴻升😭😭😭多謝你比左好多好珍貴嘅回憶我...允許我追思會先可以真正送你走...
垃圾記者又開始報人地d遺產乜乜乜好撚煩
見到峮峮打呢篇文
都有少少安慰
話放低就放低
根本無可能
希望佢可以繼續努力發展自己事業
鬼哥一定會保佑佢
見到呢張相真係
憲哥準備晒交俾佢地..
https://www.youtube.com/watch?v=1HOYPiq_V9A

呢段小鬼好笑 一唱一和
但沒有明年了
難聽但感動
嗰次憲哥幫佢站台
好掛住鬼哥
任賢齊一唱即刻好聽返
但佢地全部錄歌嗰樣都好傷心
一邊錄一邊諗返起點相處
Alan真係
https://youtu.be/rAybZJJ83Fw
唔知有無人睇過呢段 睇下佢幾敬業🤧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞