黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(8)

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
我連呢個都覺得催淚因為有粉絲d相 唉唱k唱糖伯虎 村上的貓 咁可愛陽光嘅歌都想喊 好痛苦... 佢真係好童顏好可愛...
Plan B個幾隻我都好鍾意
個陣做唱跳應該係唱片公司要求 個排d台灣歌手全部都係唱跳歌咁濟 佢自己都知自己唔識跳舞架
可惜唔識台語
聽落爭少少
https://youtu.be/DlwJ2DWnvWY
0:26開始 坦白講自己追得無佢地咁貼 但粉絲分享番佢有幾好真係好傷心 太難得 一個努力又真誠嘅偶像
我都鍾意plan b 入面啲歌正面 曲風又啱佢唱 但可惜係錄咗半隻碟
台語好正 好有feel
酒窩
我就係因為佢咁鍾意有酒窩嘅男仔
又諗起12年小豬成日話佢假笑 但我理得假唔假 我覺得好可愛 一笑世界都亮了啊啊啊其實好排住佢好嘈嗰d大笑聲
嗰陣蝴蝶話好驚小鬼嘅3D憤怒鳥因為好準,之後小鬼話唔再瞄準佢因為唔想整喊佢

玉兔
依家睇返啲舊片發覺支豬bully鬼都幾明顯下
不過呢班唔計憲哥同kid 我淨係知威廉同佢frd
小鐘柯有倫任賢齊陳漢典似同憲哥frd?
https://youtu.be/AbnP_YDpQ7U
「你的出現讓我的人生整個天翻地覆,
我時時刻刻都想看到你,這就是喜歡,這就是愛情」
我都好想好想對你講同一番說話啊黃鴻升
柯有倫好frd
任賢齊曾經係佢師兄 好照顧佢
小鐘同陳漢典就唔係太知
成日打佢 仲要即使唔小心打到小鬼 一句sorry都冇
我都係 笑起嚟有酒牌嘅男仔都好正
支豬好似一定要高高在上咁
最記得13年嗰次bii個粉絲同樂會...佢竟然直接用螢光棒打落小鬼嗰頭到 力度大到電池飛左出嚟 嗰次我認真好嬲
我嗰時都以為好正常 畢竟師徒關係 宜加諗番簡直太過火...
柯有倫同竇智孔 係小鬼兄弟黎..
小鬼生前錄左首歌叫扛得住 仲未出
就係佢地3個唱

任賢齊就係小鬼以前滾石師兄 小鬼成日提佢
漢典小鐘就係錄節目囉
小鐘以前娛百同豬鬼有個組合叫單飛比較紅 個陣好hit下
而且睇小鐘916貼出黎張相 係小鬼私底下撞到佢 主動去傾計同影相 應該幾熟下
他生前最後一篇在IG的貼文,就是和好友柯有倫、竇智孔一起拍的宣傳照,並寫下「#扛得住」3個字,外界好奇3人是否有秘密計畫準備曝光。滾石唱片對此表示,他們3人確實有一起合作一首新歌《扛得住》,遺憾的是,作品尚未曝光,小鬼就離開人世了。
第一次識竇智孔係玩很大爭5週年機票嗰集
原來佢地frd左好多年架拿?
我都聽啲可愛嘅歌 唔會咁sad
謝謝你讓我等於你
我連呢個都覺得催淚因為有粉絲d相 唉唱k唱糖伯虎 村上的貓 咁可愛陽光嘅歌都想喊 好痛苦... 佢真係好童顏好可愛...
酒窩
我就係因為佢咁鍾意有酒窩嘅男仔
我都係 笑起嚟有酒窩嘅男仔都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞