黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(8)

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
原來大家都咁諗 我以為得我一個覺得唔夾
把聲man好多 唔似其他台妹咁嗲
陳漢典係訪問講左到玩很大先熟
因為完左節目佢地會聚埋一齊

小鍾同小鬼仲有呀ben 一齊住持節目
到玩很大

任賢齊之前演唱會guest 應該真係小師弟
但同時係玩很大同蝦皮聊聊大明星都出現過
咁啱我啱先都睇緊廣東話個條
佢同威廉講好耐無見講勁耐
同埋憲哥都話每個人都有自己悼念小鬼既方法
無人話唱呢首歌一定係至親至熟個班
但或多或少 唱歌個8個全部都係一齊打拼過既人
我琴晚都夢到 都係佢同一大班台灣藝人一齊玩 但淨係記得有kid 之後成班人係到打佢 話佢呃咗佢地成個星期

啱啱喺ig見到有人話kid紋咗Alien666係佢手臂
雖然影唔清 不過我記得佢之前手臂係得佢死咗嗰兩隻貓同狗
而家有三樣
有無人翻譯
蝦餃燒賣小籠包xxxxxxx肥仔
淨係聽到呢幾個字
係愛啊 哈利
真兄弟
Btw我見峮峮都新關注左個紋身ig 唔知會唔會紋鬼哥相關既野上身
有咩?睇得唔係好清楚添
睇youtube comment好多人話佢講嘢神情節奏語氣似hebe
但我覺得佢開朗好多

其實我都唔肯定
不過佢係嗰啲喺自己嘅寵物死咗之後 會紋佢落自己手臂到嘅人
https://youtu.be/a5oUc7A2Irg

我覺得佢講得幾好
哈姆太郎笑到我
好鐘意聽小鬼講廣東話,唱廣東歌😂😂😂
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20181002001626-260404

原來本身係香港拍戲但後尾唔成事
Kid 以前真係好瘦
仲成日都好hyper不受控
上親遊戲王都好好笑
好似話個金主走左佬 跟住冇錢找數 成部戲收左皮
佢對無論對朋友同粉絲都真係好好,琴日同個台灣朋友講開小鬼,佢話佢都有去個追思會,仲話之前小鬼有同佢打過傳說對決
點解一講你好嗎同好耐冇見就要發姣
睇返以前 佢依家真係收咗好多
https://www.youtube.com/watch?v=qyFiL1iMUfs

鬼哥遺作〈扛得住〉花絮曝光
好似一直都無離開過咁
以前瘋面仔個朵唔係浪得虛名
勁鍾意睇佢上遊戲王 次次都笑到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞