黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(8)

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
不停睇佢哋片忍佢啲歌,有時睇睇下又唔忍唔住

btw:希望佢全家都開開心心啦
唔好俾自己沉落去個個氛圍
睇下佢兄弟d節目慢慢都會覺得好笑

呢年半柬埔寨個幾個好朋友做哂鬼峮既掩護
都啱,我諗鬼哥都唔想有人為佢傷心咁耐嘅
覺得呢度有啲講多咗
哭左
04就爽啦可以溝峮峮
呢個星期最開心嘅一晚
佢再唔收下遲d又比人屌
其實已經屌緊
佢成世人都係咁 衰多口 所以娛樂圈一有咩事傳媒都會問佢 關唔關佢事都好
https://forms.gle/Svi7MVN6ZwhSX27y6

原來大家都對小鬼嘅愛收到咁埋
話說滾石果邊追思會全球同步
而佢地都say左yes 話可以俾埋香港搞埋戲院同步咁樣 睇下大家會唔會親身去支持一下
可能係對小鬼嘅最後一次嘅支持
唔係知咩 峮峮琴日個post有句話:也很謝謝你的家人、憲哥、好友們、紅隊願意把你私下提到的關於我的事跟我分享
係囉佢咁講似紅隊都知
可能都係呢幾個月比人影到又唔想講大話所以認左
之前劉真單嘢
佢好似都衰多口俾人屌
呢個咩post嚟?想睇
神似喔
完全唔關演唱會事既post
有人問佢咋

https://www.instagram.com/p/B3j25lFhAdg/?igshid=watxn8p14qp0
填咗表
點都一定去
峮峮真係好好,呢幾日睇小鬼d片(好多都未睇過)之餘,都有睇峮峮d片,真心佢係亮麗得黎低調,
同埋follow左峮峮兩三年,佢係簡單而樂觀既人,
鬼哥有峮峮做好朋友真係好,可惜唔可以享受耐d相戀既快樂...
係,其中一樣好似叫辛龍唔好咁懦弱,快d重新振作果d說話,原意其實係好,但人地係失去壓親至愛,而家憲哥唔多唔少感受到
Btw憲哥今次做乜都唔屌,佢已經撐起左好多野,
佢自己好傷心仲扮冇野安慰好多藝人,
小鬼人緣太好,牽連太多人,反而令我睇到好多藝人堅強專業既一面
首先

你憑乜野去攞我地身分證號碼
全民初選都唔會咁啦
我地住咩地區又關你咩事啊

第二

香港呢邊會唔會賺錢
如果賺左 啲錢袋低邊個到
係咪你地到?
定會俾返黃爸
噴眼淚 一定要幸福

其實佢今次都真係無講啲咩
風向都係媒體標題帶出黎
鬼哥生前對所有人都咁真誠,睇到佢d朋友咁關心黃爸爸真係好感動,希望大家可以一直幫鬼哥照顧黃爸爸,相信鬼哥見到咁一定好開心
傻撚咗?
追思收錢
人地滾石都唔收,你憑咩收
唔好話咩「book戲院嘅經費」
仲要係戲院
Legacy咁撚大都唔收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞