黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(8)

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
坦白講 拿破侖果隻碟我真係麻麻
唔係唔鍾意長髮 小鬼其實咩頭都好睇
事實小鬼跳舞係普通
反而我好鍾意佢love hero啲風格
唔一定要情歌 佢既魅力真係唔係唱跳
一直好期待佢有新作品
果期演唱會滑鐵盧
賣唔夠一千張飛真係好傷
老老實實 我覺得plan b啲歌最啱鬼哥唱
https://www.youtube.com/watch?v=LpiuBmeVtg0
最後KID講既野好中
全條片都幾好笑, 到最尾就會諗返起小鬼
唔知點解一睇到佢個樣同個look 就覺得呢個會係佢拎咗金鐘獎之後既表情
你呢句會唔會太多洋蔥
咁就一個星期 仲係好唔捨得你呀黃鴻升...
嗰隻碟全部詞都佢自己寫
兩個人 忘了我 我來自那顆星 我都OK嘅
雖然唱跳嗰啲我都麻麻
想睇二哥接

好掛住鬼哥呢個笑容
就算日子耐左 都係會諗起都係會痛
我地做fans都咁難move on 真係好擔心峮峮
蒸發好好聽
呢個小豬真係好
我諗諗下發現小鬼走咗
令我對好多藝人另眼相看
以前睇台綜對佢哋有啲誤解
今次真係發現自己睇得太表面
由第一個post一直追到呢度
小鬼呢個名我聽咗十幾年
直至今年無意中睇玩很大先開始認識佢
佢真係好溫暖好照顧所有人
同好多人一樣未稱得上fans 無諗過佢嘅離開自己會咁唔開心
本身仲等緊佢拎金鐘 繼續喺演藝圈發光發熱
多謝呢個post 可以更加認識到小鬼同埋繼續關注佢身邊嘅人
我都係收到frd嘅msg
嗰陣以為係假新聞
點知過咗陣越黎越多新聞出晒黎 我嚇到比唔到反應
嗰日成日都喊唔出 第二日先至崩潰
真 以前對女小豬真係有少少反感
就這樣人間蒸化...
真係唔只一個人咁覺得
點算
我都差唔多, 第一個frd係group chat到寫 "小鬼死左"
我望左一望, 仲諗佢講緊其他唔關事既野, 因為好耐無frd提過小鬼
過多十幾分鐘, 第2個group chat又有另一個frd講 "小鬼死左"
然後即刻google, 之後個心即刻沉一沉
https://youtu.be/8A2UsffSOLQ

片中人係到嗎
黑澀會好多妹妹都鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞