黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(8)

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
Yes同埋鬼又好少講黃爸啲嘢 就算講 都淨係講兩父子關係 好少真係講家境/屋企嘢
一怕醜就面紅又唔識講大話
咁多個兄弟
我覺得最放唔低既係二哥
同有冇人覺得,鬼哥漏低隻耳環唔係巧合?
隻耳環應該係佢好中意,好常帶
但2個幾月都冇去拎返
仲有耳仔會勁紅
同意修杰楷好man 但都好似放唔低
之前丞琳演唱會話自己剛出道自以為很紅 每次鬼哥想拖佢手佢都甩開 丞琳主動拖 鬼哥實覺得五味雜陳
鬼哥實在太可愛了
以前直接想train佢做職業打golf嘅
其實邊會咁快放得低啊,需要啲時間
https://www.instagram.com/p/CFin6e_nDMx/?igshid=1vurmmie4b2ed

鬼哥都一定好感恩
遇到海芬 呢一位咁好咁好既姊
鬼哥只係轉咗一個方法 去守護海芬姊佢地
只可以講佢對身邊既人都好好 所以人地都會對返佢好
由其娛樂圈係最易見高拜見低無視

見到鬼哥fb po嘢,好唔知點咁
吸引力法則max
呢幾日係咁睇返鬼哥啲片 個腦好似有天使與魔鬼咁 睇完啲片覺得佢仲係到 但好快就有把聲同自己講佢已經走咗
岩岩腦海出現左一首歌 係yoga首"寵兒"

//來到 這一刻 沒什麼到有什麼 都印證我們 是天使的寵兒//

//不知不覺 beautiful love,beautiful love
開始發覺 不一樣了 全不一樣了
不是錯覺 beautiful love,it's beautiful love
我憑什麼配 能呼吸這一切//

//No no no 你別害怕 風 與晨曦 眷顧你
你生來應該 被溫柔對待
享受全宇宙的寵愛//
小鬼 再見
見到峮峮喺全家福到 開始有實感... 好傷心啊
「火化」呢兩隻字黃鴻升
希望係另一個平衡時空真係有依張相既存在
而唔係只係一幅畫
再見喇
唔怪得曬到咁黑
岩岩搵新聞都見到黃爸畀小鬼張附屬卡可以碌70萬台幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞