有冇90後買樓係靠自己?

867 回覆
338 Like 18 Dislike
得喇 公屋個個都富戶嘛
你係咪其中一個?
呃社會資源仲大大聲
下下第一句都大人地話自己搵好多,好自卑要周街同人講自己係公屋富戶咩?
開多個名又扮有人撐?好心啦,屌你老味小學雞到呢
得啦,你條廢柴至撚醒
我有話自己係咩?叻唔切,見到人喺網上打乜就信到十足,好似藍絲狗一樣咁撚蠢
得喇 全部話你嘅連登仔都係同一個人黎嘛

真係好肉酸
唔係咪得囉 咁你咁肉緊 荒死人唔知話緊你咁做乜
你都知自己肉酸呢?淪落到要喺網上扮有錢人拎優越感
收皮啦藍絲狗
請問我邊句扮有錢人?你係咪思覺失調?
Cls
你係咪有被害妄想症?
都唔洗扮有人撐啦
樓上睇你都俾人屌到反曬出嚟
住公屋真係會住到傻撚左?
你係我鄰居?你又知我住公屋?我係覺得住公屋冇錯既,唔撚抵得你班仆街狗眼看人低,忍唔住出聲!
點解一定要俾女呃錢?
我就係外國
洗唔洗影一影個天俾你睇?
費時同你講
留意翻一開始都無人屌你住公屋
自己衝出嚟柒又話人睇唔起你?
大佬你有幾自卑啊
大把公屋富戶有樓有車
正常人第一樣諗嘅係覺得佢地濫用社會資源
舉報佢地人人有責囉
點解仲會攞出黎打飛機
定係啲錢靠你地本事借 唔洗還啲friend黎?
做老闆又話你知咩,我冇話過自己住咩屋,你信唔信對我都冇乜損失。

我唔係住公屋,但我唔會睇唔起住公屋既人,就係咁多,你想講乜都冇所謂,隨便你
係啦 早d訓啦柒頭
房又無間 小心嘈住屋企人訓教啊
咁你會唔會睇唔起公屋富戶?
我就睇唔起喇 明明自己有錢又要死霸爛霸呃政府資源
所以咪話比你知好多公屋富戶濫用資源囉,咁你有冇屌鳩呢班人呀?定係反而屌緊社會上被壓迫緊既窮人?你唔走去笑啲露宿者訓街?
你又知我無屌鳩佢地?而家咪屌緊囉
不過同屌你衝出黎柒係無關係架,可以同步進行
但你上面講到公屋富戶好威威
咁離婚果陣層樓點分?
我都屌緊你欺壓窮人,狗眼看人低
威同濫用資源可以同步架,有咩關係?

Google完綠表係咪有公屋先可以用?
你條傻仔真係笑撚死我
啱啱先咁自豪公屋富戶
轉個頭又扮自己唔係住公屋
大佬我一起身重想訓多陣
俾你搞到醒曬
咦喂!乜出個post話抽居屋就等於住公屋?咁下次我話自己身家有1千憶想學投資啦喂!

原來兒登既藍絲咁易呃?好玩了!
唔好玩啦
唔住公屋點綠表抽居屋啊
有一千億投資居屋?
唔夠人講就話人藍絲
你真係柒到無眼睇
公屋仔真係公屋仔
個種自卑感
人講乜就信到十足,係藍絲先咁撚戇鳩
係呀喂我住公屋架喂,犯法架?你吹波?
你有冇得住呀?

狗真係狗,以為自己好撚叻,嘥鳩氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞