DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
Kay
直接開佢名啦 係我唔忍
Lm
Tst定cwb?
你生翻啲毛毛係咪幼到睇唔到 因為我bikini 脫三角位脫到暗沉好嚴重 先想有毛遮住 啲人話cps要做成20次以上先改到小小 所以都唔知點算
我bikini 黑得好勁 脫完先知原來自己係黑鮑 40次都驚掂唔掂 一次要成千幾蚊 你腋下原本有幾黑㗎
成世人未試過laser脫毛
追完post諗住去join WD全身,但見到最近評價好似差左咁有無邊個治療師推介?
本身面部皮膚偏敏感,但又想脫面毛,係咪間間脫面都會痛過其他部位?
邊間美容院?
Wd開始hea啦?咁係咪join aplus 好啲 但佢冇永久保養,我又係毛孩
唔好自己剃,整損好麻煩
我諗左好耐tst ,來來去去冇記錯得個四個人
M字 k字 同A字,唉............我都有join佢faical ,都感覺一般
如果金錢有限,WD係一個選擇,但會sell。
咁我寧願俾錢留俾佢地剃但驚佢地話即剃即激光會太刺激
有d位自己剃唔到,唔會收錢丫,仲要敏感位,通常要自己帶剃刀去,最好買反專剃bikini 位
但我早排係y幫我脫 我覺得佢細心過k同a
唔係啩! WD都係開咗一年多啲就已經走晒樣! 咁大鑊!
睇嚟真係得A記夠硬正,可以捱到咁多年都唔走樣
其實所謂有永久保養你都要佢哋俾你book到先得㗎!就好似yanix devxx 呢啲表面話永久保養, 但永世都做唔到嘅, 俾你約到又同你Hea打, 咁就死啦!
同埋你可以試吓話係有朋友介紹可唔可以join$15800 full body永久保養, 我朋友係成功爭取到㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞