DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
最近做咗第一次,遲d想前面留番少少,絲打做四次全清會點?
尋日去a plus佢就係同我講呢隻 所以我先諗緊有無用佢話我個啲係輕微毛囊角化
想問下究竟倒生或者有少少紅係咪真係唔打得
或者自己點樣可以改善到
屌 之前join左devon全身 真係抵 我又易俾人sell到 雖然而家devon個朵已經臭曬
devon條友次次都話呢到唔打得嗰到唔打得
sell鳩我jet peel 但我又覺得個jel peel又貴又冇乜特別 學生哥冇budget 我堅持唔做就勁多位都唔打 大半個v line underarm都唔撚打 又鳩hea拖住黎打 但又俾曬錢唔做好嘥 唔應該咁易俾人sell到 唉
做左4次會屌佢老味 變到一達有毛一達無
咁咪焗住要索性脫哂佢做白虎?
啱吖 早撚知唔聽個治療師講話脫多次 屌 要脫清都唔知要幾內 完全唔敢比男朋友見到 驚佢嫌棄 真係唔係講笑我自己望到都覺得柒 仔望到實無胃口 搞到佢以為我性冷感同接受唔到婚前性行為
係咪中途完全唔剃得?因為我只係打左一次 有d甩左 但有d無甩...唔知想點
你會唔會直接同男朋友講你脫緊西西毛呀
因為我未一齋之前脫 勁難開口
第一次係咁㗎 想效果好就忍手唔好剃 想留型最好脫full 3次就stop 因為啲毛最靚最舒服
啱啱去咗aplus做完第一次full body嘅part 1
想問咁多位絲打aplus booking咁full但又要8個星期內做到4次療程,即係要上到去12次可以點
每次book定曬下幾次?
唔好意思想問一問
男人想激光脫腋下有冇推介
平時出汗好臭,聽講脫咗唔會uup住減輕異味 最好有埋大約價錢 thx
唔係2年內要做哂咩??
不過我每次做完都會即刻book埋下一次
驚遲啲打電話book會冇哂位
Aplus?
係頭八次療程兩年內做完 每個療程隔六至八星期做
上次我個治療師話打part 3最好唔好抽中新機
佢話新機對幼毛效果好過舊 個凍風都大啲
但痛感會勁好多
你睇下可唔可以request唔要新機
因為每間鋪得一部 應該都安排到既
咁我覺得$350試吓無妨, 輕微毛囊角化我應該唔難攪嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞