DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
嗯? 果陣簽約當日試打左兩半手之後未正式打同佢講想調cwb。
但係佢計你邊間簽約比錢架
所以想調鋪都係要2000行政費
想二人同行啊 留tg
其實想問jet peel對脫毛效果係咪有好大影響?
Join開Devon 全身plan 次次都比佢sell jet peel
但真係唔平 想知有無用
Underarm同上唇做左差唔多十次 少左好多 都仲係有毛毛
我都諗緊近期同frd 去medilase脫underarm,你覺得脫成點?係咪都係6千幾永久啊?
脫左面毛之後會生粒粒 節出嚟發現有條毛係中間
有冇絲打試過係咪角層太厚阻住咗佢生
想脫的水 有無邊間好介紹?
覺得好好 但無其他比較過所以都唔知有咩分別
開返之後連返住脫之後已經無再生出黎
而家好滑
但係無咁多錢如果唔係真係想脫埋其他
果時係underarm+上下唇8000幾
我都想join 有冇興趣一齊夾
Tg: https://t.me/wuahhhhh
a plus個$980淨係做十月?
依家wd一入房會問你有冇做過果酸a酸療程,類固醇
我話一個月前打過類固醇 治療師話問問 之後叫咗consultant入黎話今日唔脫得 屌我一開始join個時問過bitch 好似叫kit 佢話打類固醇對類固醇係冇影響 我先join 屌依家同一個人又話唔得 好撚on9
Consultant好撚串咁問我做咩之前唔講我一直打開類固醇 屌 啲治療師又冇問 consultant 一開始又話okay 想點 consultant 態度勁差好串 有冇人知有冇得轉
Kit係真心態度唔好 佢sell過我幾次做peel/彩光 我都reject左 跟住上次佢直接問我 其實你有冇嘢做 有返工點解唔join 每次reject完都閪面閪聲
打完類固醇好似一個月內唔打得毛
之前問過我醫生

不過態度唔好就建議直接話下次唔要佢幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞