DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
頂我都係...
但我冇倒生問題,只係太乾,
上過去兩次,次次都勁sell ,
又自動縮細我要做既範圍,係咁要我加錢做treatment ,
知道我本身做醫美呢行就收晒聲,個consultant連下次booking都唔想比我book咁,
要我自己打去book。
但比左錢又想做埋佢....
勁後悔
如果出汗問題其實脫毛未必解決到,可能要打botox
你都devon? 幫你打條友叫咩名
你搽定lotion上去呀嘛 佢好少話我乾
同埋我問左aplus係咪倒生唔打得
人地都話可以打 只係唔會改善到倒生
係呀devon旺角店
佢冇同我講過自己呢咩名,
我每晚都搽lotion 去前都有搽,不過我真係乾底既
只係覺得次次都自動縮小我想做既範圍好煩
我見到佢個名牌 幫我嗰條友叫咩milky....
我琴日去打同佢講話見人地話倒生打得
我都已經冇話佢打得勁hea
根本好多位都冇打到
到打嗰陣feel到佢開細左度數佢仲話冇
其實佢成日借啲意好多位都唔打根本打曬4年保養期都仲會有好多毛
唉 個陣仲覺得一萬蚊全身好抵
而家覺得勁晒時間同錢
唔知要打到幾時先打得晒
我嗰陣都係覺得抵先俾佢sell到
而家諗緊好唔好去第二間打bikini同underarm
真係睇得太多呢啲無良黑店!真心如果耳仔軟又唔想俾人sell, a plus 真係唯一嘅選擇
我嗰時都諗佢哋又有美容一定會Sell埋d垃圾cps, 同埋join facial, 點知又無喎。咁大個人扮靚裏面做得最好嘅選擇就係去咗呢一間脫毛
我個陣都係覺得幾抵join左devon
仲加錢打埋io位
但次次上去都sell到痴線好唔想去
屌 完全同你一樣
我都係 記得好似係加左$3300
佢上次Hea到連後面啲毛都冇幫我剃
所以係完全冇打到
我上次都係用新機打上唇
Suki, 呢個試過OK! Apple 就我朋友話OK。最好嗰個應該係Pauline,不過已經去咗觀塘啦
你而家打左幾多次?
我反而係身啲位佢打得好hea,bikini位打得好啲
打左三四次左右 好似冇打過咁。。。
正常黎講bikini佢係打得好啲 因為部位細佢唔可以拖光打 我第一次肯做jet peel佢打得好啲 第二次我唔肯加錢做jet peel佢就話好多位都打唔到 淨係打左幾下
邊個area無 邊到會有?
脱3次好停?
好慘
真係咪撚幫襯devon
做完part1 book part2 咁樣?
係啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞