DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
想知打左全腿,第一次,打左20min 係咪正常??好似好快完咁,你地平時打幾耐嫁?
唔係呀! 脫緊毛嘅時候有第二個人入嚟sell, 咁樣真係好老尷,頂唔順喎
一年前冇留意到呢個post 係goop到睇話devon價錢較公道 sale都唔係好嚴重 所以join左
點知就開展左不歸路了
佢見係毛既plan join得七七八八 就sale你facial
我自己又唔爭氣 少打理皮膚 就落左搭
每一次facial 脫毛 佢都會揾到位話你邊到有問題 不過通常又真係俾佢講中 咁就買左一次
但你以為今次洗少少錢?大錯特錯!consultant一定會說你買多幾次 話會抵d 可以徹底改善blablabla 定力差d都會俾佢說服到 跟住就又俾人湯到一頸血
不過問心個治療師又真係幾好 我唔覺佢有拖光 但可能我毛髮茂盛得制 underarm仲係多毛 只係幼左好多
由於錢又俾左 咁唯有繼續去 叫自己勤力d保養唔好俾到位佢入
一邊脫一邊搞呢啲,唔驚過敏?
你停左幾內無打吖?係咪疫情期間keep住剃毛?
就係用個優惠去打前後full bikini ,冇乜sales,因為一早預咗用個優惠去打,但我之前已經有打underarm 所以佢都肯換手背位俾我。
Bikini去邊到打都係多少都會有痛㗎啦,忍下
用即棄圍裙,好乾淨好衛生嘅。做之前都會補剃。
唔該曬絲打
想問效果好唔好?我第一次打bikini
其實打Bikini 位點打
有冇得着底褲 我個人比較尷尬
咁你以家bikini啲毛毛係出曬黎定生到一忽忽咁? 同埋你打完6次以家粗幼同長度係點吖?聽人講忍到既話盡量唔好剃效果會好啲
bxxxx唔係永久咩?!
我覺得脫毛完全唔同先至有問題! 都唔知有冇真係開機做。越打得死d毛,點可能唔用高能量,用得高能量又點可能會唔痛呀
肯mon post 就好啦! 唔該改進下! 齋睇又唔改,冇用㗎喎
哇 咁你可能脫唔清喎 你係咪怕痛所以佢幫你教到度數好低?同埋你本身啲毛既粗幼同濃密程度係點㗎?
Depends on你買咩plan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞