DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
想係aplus脫full face
但係依家係咪好難book
我見到好多人都join左devon
其實我自己都係,一開頭因為佢$688脫腋下好抵
但次次上去都sell, reject就問點解唔買呀?真係好啱你同埋而家好平,話冇錢又話可以分期(仲要問你覺得可以分到幾多期)。
然後做緊嘅時候又會人身攻擊你(話皮膚多,等你幫襯佢facial)
真係次次上去都好驚⋯⋯
不過通常大出血後1個月唔會hard sell
我約咗最近去做,決定銀包信用卡咩都唔帶上去⋯⋯

Btw想睇吓邊個技師比較有良心😂
(其實可能因為我肯洗錢,做我嘅都唔會話差得去邊)
我本身冇指定技師
啱啱睇到樓上話milky唔係好好 noted
想問吓devon mk仲有冇邊個係清泉
同你一樣都係俾咗錢冇理由唔去做
果陣1萬脫全身好抵(毛孩)
有無絲打做過Instaskin 上唇?
見網上嘅review 都係兩三年前

本身做開A+ 想喺同一間做返
但個價錢差千幾
喺20 beauty脫緊學生價$388 underarm 三年保養
覺得唔sell幾好
但脫其他部位一個位幾千蚊有啲貴
見到APlus full body一萬價錢好吸引 !
有冇絲打分享吓脫完八次之後成果如何?係已經冇乜點生定要繼續打
近派做左第一次 full bikini
第二朝開始妹妹痛 不過第三日就無事
有無絲打試過?
無㗎
唯有自己企硬啲
我見到人著背心都好羨慕 so far打左3次類固醇 係有慢慢變細 不過我都驚啲副作用
https://t.me/LorraineYuuuu 可以tg我如果想一齊討論
Upper lip 唔係千幾蚊咋咩?
爭取失敗
大家知唔知如果疫情關係再close間野,咁年期會唔會延長?join 咗aplus得2年,但黎緊好似又有機會close
佢哋會自動延長
有email, 可以試下
Hairless都sell到我暈
真係好煩
想問下有冇人仲做緊cutis 脫毛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞